Gå til sidens hovedinnhold

Minnerik veggpryd

En oppslagstavle gir orden på det nye året.

"Foreldremøte onsdag klokken 18:00". "Ring elektrikeren". "Husk å kjøpe dopapir!" "Tannlege fredag" "Kjøp gave til Inger og Aslak". "Senk skuldrene!"

Den gamle kalenderen er kastet og en ny er påbegynt. Men det er ikke alltid like lett å holde orden i planene. For hva hjelper det vel med en planbok hvis man glemmer å se i den? Eller når resten av familien ikke har fått innsyn i alt som må gjøres og ordnes?

Glasstavle

Løsningen kan være en oppslagstavle, godt synlig for hele familien og ikke minst deg selv.

Alternativene er mange, enten du ønsker å skrive med kritt eller tusj, eller feste beskjedlapper med magnet eller på en selvklebende overflate.

Vår idé er å bruke glass som whiteboardtavle, og trykke et valgfritt motiv på baksiden av glasset, for eksempel et bilde av hele familien, sier daglig leder i Oksidé interiørglass, Morten Larsen. es.

Familieplanlegger

Deres oppslagstavle har fått navnet "familieplanlegger".
Glass er enkelt å vaske, slik at du kan fylle inn nye planer fra uke til uke.
Post-it har en annen variant.

Vi har utviklet en tavle hvor papir kan festes og fjernes igjen og igjen på en selvklebende overflate, sier marketingleder for Post-it og Scotch, Wenche Sørgård, og reklamerer med at Post-it også har en rekke andre produkter som kan hjelpe deg å huske.

Post-it-lappen brukes vel av de fleste til å organisere hverdagen hjemme og på jobb, bemerker hun.

Problemet kan være å huske lappen.
Huskelappen er så selvsagt at den fort kan glemm

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant