RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kommer de gode appene til Android

Det finnes over 50 000 apps til Android, men langt fra alle finnes i gratis utgave som kan lastes ned i Norge.
Det finnes over 50 000 apps til Android, men langt fra alle finnes i gratis utgave som kan lastes ned i Norge. (Mobilen.no)
Sist oppdatert:
Det store konkurransefortrinnet til iPhone ble plutselig mye mindre.

Kanskje den enkeltstående beste tingen med en iPhone er tilgang til et nærmest ubegrenset antall applikasjoner, der det er liten tvil om at de beste er betalingsapplikasjoner.

Konkurrenten Android har også en lang rekke applikasjoner, men i Norge har vi så langt kun måtte forholde oss til gratisversjonene. Google har rett og slett ikke gitt nordmenn tilgang til betalingsversjoenen fordi betalingsløsningene ikke har vært på plass.

Les også: 40.000 nye Android-apps på vei

Men nå melder Google at norske Android-brukere i løpet av de to neste ukene vil få tilgang til å kjøpe de beste applikasjonene på Android i forbindelse med en utrulling der 32 nye land får tilgangen. Dermed får nordmenn tilgang til de over 80.000 applikasjonene som ligger på Android Market.

I likhet med Apples løsning, vil du kunne laste ned programmene rett fra telefonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere