Nå kommer iPhone 4 til Norge

Foto: (Apple)

Netcom har bekreftet lanseringsdatoen for Apples mye omtalte mobil.

22.07.10 19:15

[Mobilen.no]: Forrige fredag holdt Apple en ekstraordinær pressekonferanse angående antenneproblemene på iPhone 4 som har skapt mye oppstyr den siste tiden.

Der avslørte også Apple-sjef Steve Jobs at telefonen kommer til 17 nye land 30. juli - deriblant Norge.

De norske operatørene har foreløpig kun antydet vagt at iPhone 4 skulle komme i salg i månedsskiftet juli/august, men nå har vi omsider fått NetCom i tale.

- Apple hevder at iPhone 4 bli lansert i Norge 30. juli - kan du bekrefte den datoen?

- Ja, det kan jeg bekrefte, sier kommunikasjonsrådgiver Charlotte Erikstad i NetCom til Mobilen.no.

TEST:Vi tester iPhone 4

Ikke forhåndsbestilling
NetCom advarer også om at de kun vil få inn et begrenset antall iPhone 4 klare til selve lanseringsdatoen. Erikstad forteller at det ikke er mulig å forhåndsbestille mobilen, så hvis du vil ha telefonen tidlig bør du melde deg på NetComs interesseliste.

- Det er ikke mulig å forhåndsbestille. Det lureste er å følge med på nettsidene våre og melde seg på listen, sier Erikstad.

Hun sier også at mer informasjon rundt NetComs salg av iPhone 4 vil komme i løpet av de neste par ukene, inkludert pris. I USA har prisnivået på iPhone 4 vært omtrent det samme som da iPhone 3GS ble lansert. Om prisene forblir uendret også i Norge vil det bety at du kan kjøpe 32 GB-utgaven av iPhone 4 uten abonnement (inklusive bruddgebyr) for rundt 5 500 kroner.

I likhet med NetCom har også Telenor en interesseliste som du kan melde deg på.

Meld deg på NetComs interesseliste her.

Meld deg på Telenors interesseliste her.

Fort utsolgt?
NetCom sier altså at de får inn et begrenset antall iPhone 4 til lanseringsdatoen. Det samme har vi sett tidligere, og i fjor var etterspørselen større enn det både Telenor og NetCom klarte å levere helt frem til oktober.

Vil du sikre deg den nye iPhone 4 i løpet av høsten - til normal pris - bør du derfor sette av 30. juli til å tråle NetCom og Telenors nettsider.

Les test av iPhone 4 på Mobilen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.