Gå til sidens hovedinnhold

Rålekker grafikk

Crysis Warhead er spekket til randen av god action og lekker grafikk.

GAMER.NO: En gang i tiden var førstepersons skytespill preget av grå og brune omgivelser, med mye metall og betong. Cryteks Far Cry var et av de første spillene som virkelig gjorde et opprør mot denne typen omgivelser.

Nå er Crysis-oppfølger Warhead her, og nok en gang tas vi med til Paradis før vi blir bedt om å skyte det i fillebiter.

Les flere spillanmeldelser på Gamer.no

Crysis Warhead følger Psycho, den britiske soldaten vi stiftet bekjentskap med i Crysis.

Men har du ikke erfaring med Crysis vil nok selve historien fortone seg rimelig forvirrende. Det hjelper ikke at Crytek har lagt inn noen sekvenser hvor Psycho husker tilbake på ett eller annet som skjedde i fortiden, uten at jeg har noen som helst idé om hva de egentlig handler om.

Som i originalspillet preges gameplayet av den futuristiske krigsdrakten din. Denne, kombinert med relativt åpne områder, gir deg nemlig stor frihet i forhold til hvordan du vil løse de individuelle situasjonene du kommer opp i.

Krigsdrakten har flere spennende funksjoner, som gir deg ulike fordeler avhengig av hva du velger.

Grafikken er sannsynligvis det første du legger merke til når du starter Crysis Warhead. I året som er gått etter at Crysis kom på markedet har det kommet veldig lite som har vært i stand til å true spillets posisjon som kongen på haugen hva grafikk angår.

Crysis Warhead er et knakende godt førstepersons skytespill, og er et sikkert kjøp for alle som liker gode actionspill. Her får vi et åpent gameplay med massevis av muligheter, ultralekker grafikk og en omfattende flerspillerdel.

Spillet holder en mer stabil kvalitet enn sin forgjenger, men samtidig er skalaen tonet litt ned spillet er kortere, omgivelsene føles mindre, og friheten er generelt ikke like stor som den var i Crysis.

Warhead overgår med andre ord ikke forgjengeren, men ikke la det stoppe deg. Dette er sannsynligvis årets til nå beste førstepersons skytespill.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album