RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trekker sin egen iPad-killer

Sist oppdatert:
Maskinen er ikke god nok ennå, mener Hewlett Packard.

Nettbrettet HP Slate skulle kommet i salg til sommeren, men nå ser det ut til at HP har bestemt seg for at mediebrettet ikke holder mål, skriver Mobil.se.

HPs iPad-konkurrent kjører Windows 7 som operativsystem og har en prosessor fra Intel, og meningen var at Slate skulle kunne kjøre flere program samtidig og gjøre flere ting enn Apples brett, og på den måten posisjonere seg nærmere vanlige bærbare PC-er.

Les også:Slik er Apple iPad tre uker etter .

Men ifølge TechCrunch har HP nå kommet fram til at Slate ikke er bra nok i sin nåværende form. Nøyaktig hva som ikke holder mål er ikke klart, men det spekuleres både i at Windows 7 ikke fungerer optimalt og at deler av maskinvaren fra Intel ikke lever opp til forventningene.

Om ryktene stemmer betyr det ikke nødvendigvis at HP trekker seg ut av det nye produktsegmentet, men at Slate vil dukke opp i en omarbeidet form senere i år.

HPs kjøp av mobilprodusenten Palm har gitt nytt liv til rykter om at selskapet heller vil ta i bruk sistnevntes operativsystem for smarttelefoner, WebOS, enn Windows 7, men det spekuleres også i at Googles Android er et alternativ.

HP Slate vs Apple iPad - Her er stillingen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere