Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 9 februar 2017
instabank

Ny aktør som tilbyr svært gode betingelser

Instabank er en nystartet bank som tilbyr svært gode betingelser for deg som trenger smålån eller forbrukslån. Selv om banken er ny har grunnleggerne store planer om å skape en bank for både fremtiden og kundene. Instabank har stort fokus på fleksibilitet og på at avtaler som inngås skal være gunstige for begge parter. Hvis du er ute etter lån uten sikkerhet bør du definitivt ta en grundig titt på denne banken.

Hvordan kan Instabank hjelpe deg?

Instabank har basert banktjenestene sine på sparing og lån. De har et særskilt fokus på forbrukslån. Det som skiller Instabank fra de andre aktørene på markedet er at banken både er ny og forholdsvis liten. Det betyr at du får god og grundig kundeservice. Og fordi Instabank er så opptatte av at lånet skal passe til din hverdag får du også skreddersydde betingelser. Det er definitivt verdt å merke seg. Det finnes virkelig ikke mange forbrukslånstilbydere som gir kundene så mye fleksibilitet som Instabank tilbyr. Hvis du har drømmer du ønsker å realisere eller du trenger penger raskt kan Instabank absolutt være banken for deg. De ønsker å muliggjøre ambisjonene dine og gir raskt svar på de nettbaserte søknadene sine. Og hvis det er noe du lurer på får du personlig hjelp fra kundeservice-teamet.

Hvilke betingelser får du hos Instabank?

Instabank tilbyr et av markedets mest fleksible forbrukslån. Du kan låne mellom 5000 og 500.000 kroner. I sammenligning med andre banker har Instabank også en gunstig effektiv rente, som ligger på rundt 16%. Det som imidlertid gjør akkurat denne banken så spesiell er nedbetalingsmulighetene Instabank tilbyr kundene sine. Når du søker om forbrukslån hos Instabank kan du velge mellom to forskjellige typer nedbetaling. Den ene er fast nedbetaling på mellom 3 og 15 år. Den andre kalles en fleksibel nedbetalingstid. Dette er svært gunstig dersom du ønsker full frihet i hvordan du ønsker å betale ned på forbrukslånet ditt. Vet du for eksempel at økonomien kommer til å være trang de nærmeste årene? Da kan du velge å betale ned litt mindre nå, og så betale mer i fremtiden. Uansett hva du har behov for ønsker Instabank å skape lånebetingelser som passer for deg.

Hvem er Instabank?

er en nystartet digital bank. Banken ønsker å være en bank for fremtiden, og for forbrukerne. Derfor bruker Instabank mye tid og ressurser på å utvikle banktjenester som passer for kunden – ikke bare for banken. De tre grunnleggerne har lang og bred erfaring fra bankbransjen. Og alle har de sett et behov for en digital bank som tenker på en ny måte. Instabank har en ambisjon om å snakke mye med kundene sine, for å lage løsninger som er gunstige for moderne forbrukere. Derfor har de også et stort fokus på et godt kundeservice-team som forstår hva kundene ser etter i banken sin.

Per i dag tilbyr Instabank lån- og sparetjenester. Sparekontoen deres har en svært gunstig rente på 1,90% opptil 2 millioner kroner. Instabank er også medlem av Bankenes sikringsfond, slik at innskudd på inntil 2 millioner er sikret.

  • Oversiktlig
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende