4.5 / 5 ( 6 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Aros Finans

Aros Finans er en lånemegler som sender ut søknaden din om forbrukslån til opptil 17 forskjellige banker. Dette er en svært gunstig anbudstjeneste for deg som skal søke om forbrukslån. Du fyller inn personopplysningene dine samt ønsket lånebeløp og Aros sørger for resten av prosessen. Når søknaden har gått gjennom mottar du opptil 12 lånetilbud. Meglertjenesten til Aros Finans er helt kostnadsfri og uforpliktende. Du binder deg ikke til å takke ja til noen av tilbudene du mottar i retur fra selskapet. Dersom du bestemmer deg for et av forbrukslånene er det heller ingen avgifter som må betales til Aros Finans.

Lånemuligheter med Aros Finans

Aros Finans samarbeider med 17 forskjellige banker og tilbyr derfor lånebeløp på inntil 500.000 kroner. Nedbetalingstiden er på opptil 15 år. Gjennomsnittsrenten til Aros Finans ligger på 11%, selv om denne vil bli beregnet av de forskjellige långiverne. Dersom du ikke vet helt hvor du skal begynne med søknadsprosessen til forbrukslån er Aros Finans en praktisk vei å gå. Det er imidlertid viktig å være klar over at vilkårene og betingelsene på lånetilbudene vil fastsettes hos de enkelte bankene Aros Finans samarbeider med. Generelt sett vil de beste tilbudene ha en fleksibel nedbetalingstid. Noen av bankene tilbyr også avdragsfrie perioder på forbrukslånet. Dersom du får søknaden din godkjent tar det 1-3 virkedager før du har pengene på konto.

Krav hos Aros Finans

For å kunne søke om forbrukslån gjennom Aros Finans er det noen minstekrav som må innfris. Aldersgrensen for å benytte seg av anbudstjenesten er 23 år. I tillegg til dette må du ha fast inntekt på minst 230.000 kroner i året. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg for å bruke Aros Finans som lånemegler.

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Aros Finans
E-post kontakt@arosfinans.no
Adresse Inge Lehmannsgade 10,7, DK-8000 Århus C.
Kundeservice kontakt@arisfinans.no
Nettside  https://arosfinans.com
Åpningstider Mand – Tors 09.00 – 20.00, Fredag 09.00 – 16.00