Bank Norwegian Nøkkeltall
5 000 - 600 000 kr
Lånebeløp
Fra 8,99 - 39,68
Effektiv rente
Inntil 15
Låneperiode
30 år
Aldersgrense
Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-

Om Bank Norwegian

Vurdering av Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian er delvis eid av Norwegian Air Shuttle ASA og tilbyr lån, kredittkort og banktjenester, samt forbrukslån. De låner også ut penger til refinansiering av kredittkort og smålån, og til hva enn du ellers trenger penger til. Deres forbrukslån har gode betingelser og er en av de beste på markedet.

Hvilke muligheter har du?

Bank Norwegian kan vurdere lån opp til 600 000,- med nedbetalingstid på hele 15 år. Du fyller ut en lånesøknad på nett hvor du raskt får svar. Du vil så få tilsendt de nødvendige dokumenter som kan signeres elektronisk med BankID på mobilen eller med vanlig BankID. Du får bekreftet lån på dagen, og utbetaling skjer kort tid etter du bekrefter at vil ha lånet.

Du bestemmer selv hvordan du vil benytte dette forbrukslånet. Med mindre du har fått tilslag på betingelse at du skal betale ned annen gjeld. Du må ta med i beregningen at de har månedsgebyr på 30kr, og et oppstartsgebyr på 950 kr.

Brukervennlig banktjenester

Bank Norwegian har som mål å tilby praktiske, intuitive og lønnsomme løsninger både for sine kunder og sine eiere. Med sin meget oversiktlige og praktiske nettbankløsning oppnår de dette resultatet overfor sine kunder. Du får enkelt oversikt over kredittkort-, forbrukslåns- og spareløsninger. Om du behøver å refinansiere dyre smålån eller kredittkort, har Bank Norwegian også tilbud for dette. Med en lav effektiv rente kan dette være lønnsomt for deg. For ikke å snakke om at det er bedre å betale på et lån hver måned enn et antall smålån og kredittkort som alle har sine minstebeløp for innbetaling.

En ulempe som bør nevnes er at de ikke tilbyr gjeldsforsikring med lånet om du ønsker det. Flere tilbydere tilbyr gjeldsforsikring mot sykdom og til og med arbeidsledighet, noe som gir en ekstra sikkerhet så du ikke blir sittende å måtte betale på et kostbart lån om uhellet skulle være ute og du har fått redusert inntekten din på grunn av sykdom eller at du skulle være så uheldig å miste jobben. Men selv om de ikke har dette praktiske tilbudet, så har de et utvalg av løsninger tilpasset dine behov, fra kredittkort til spesifikke lån for oppussing og sparekonto.

Krav for å få tildelt lån

Bank Norwegian krever at du må være norsk statsborger og du må ha liknet inntekt. Når du først og fremst tilfredsstiller disse kravene, så er neste steg at du vil bli vurdert i forhold til inntekt og kredittscore. De fleste som har en normal inntekt og har en fast bostedsadresse i Norge vil ha en god mulighet til å få låne til det de ønsker å kjøpe her. Har du betalingsevne er du en ønsket kunde og de vil mer enn gjerne vurdere hvor mye de kan tilby deg.

Annet å vite om långiver

Dette er et finansieringsselskap som ble startet i samarbeid med flyselskapet Norwegian. Slik at forbrukere kan låne penger til hva de måtte ha behov for. Enten det er oppussingsprosjekter eller om man for eksempel ønsker å kjøpe båt.

CashPoints

Bank Norwegian opererer også med mulighet for å opparbeide CashPoints som kan benyttes for flyreiser hos Norwegian. Dette er et tilbud som følger med kredittkortet som de tilbyr i tillegg til at de tilbyr forbrukslån. På denne måten kan man spare til flyreisene i ferien ved hvert kjøp og til slutt oppnå å betale en god andel av feriereisen med kredittkortkjøpene hvor du har benyttet kortet.

Hos Bank Norwegian kan låne opptil 600 000,- og du får bekreftet lån på dagen. Når du enten trenger å låne penger til uforutsette utgifter, eller du ønsker å låne penger for en større investering, så har de gode løsninger for deg.