Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 27 februar 2018
åpne bankkonto i utlandet

Ferratum Mobile Banking – slik får du gratis konto i utlandet

Utenlandsk konto opprettet på 5 minutter

Det er lekende lett å åpne din nye kontinentale bankkonto via Ferratum Bank sine nettsider. Den eneste informasjonen du trenger å fylle ut er navn, telefonnummer og epostadresse. Deretter trenger du bare å konfigurere kontoen og bekrefte identiteten din, så er bankkontoen satt opp.

Hele prosessen tar ikke mer enn 5 minutter, men kan gi deg mulighetene en norsk bankkonto ikke kan. Fordi Ferratum satser på en virkelig europeisk konto kan du regne med enklere transaksjoner, raskere valutaoverføringer og tjenester som fungerer på tvers av de europeiske landegrensene.

Uansett om du reiser mye eller lite i Europa kan en utenlandsk konto være gunstig å ha. Så snart du går av flyet har du full tilgang på pengene dine og slipper å huske på kortgebyrer eller valutatransaksjoner mens du er på reise. Ferratum Bank gjør det enkelt å bevege seg sømløst over hele Europa, med midlene dine trygt i lomma.

Du kan åpne din nye bankkonto her.

Bankkonto med flere europeiske valutaer

Det er flere fordeler med bankkontoen fra Ferratum Mobile Banking. Først og fremst får du en gratis konto i utlandet. Bortsett fra eventuell kontoutskrift gjennom kundeservice betaler du ingenting for mobilapplikasjonen som gir deg tilgang på kontoen din. Du kan ha både debetkonto og sparekonto mobilt hos Ferratum.

Videre kan du få opptil 15 forskjellige valutaer på mobilkontoen med en innebygget valutakalkulator i applikasjonen. Så lenge du holder deg under grensen på fire uttak i måneden betaler du ingen vekslingsgebyrer, og det er heller ingen uttaksgebyrer tilknyttet kontoen.

Å ha tilgang til flere valutaer når du reiser på tvers av Europa kan være til stor hjelp. Da kan du enkelt gjennomføre betalinger i den lokale kursen, og du vet alltid hvor mye motprisen blir i norske kroner ved hjelp av kalkulatoren.

Mulighet for fleksibel kreditt på kontoen

Det vil bli mulighet for det Ferratum Bank kaller for en fleksibel kreditt tilknyttet bankkontoen din. Dette fungerer på mange måter som en kredittkonto i banken, der du kan ta ut penger opptil din godkjente kredittramme. Pengene kan brukes på samme måte som et kredittkort eller smålån, og overføres, brukes til regningsbetaling eller tas ut.

Renten vil fastsettes avhengig av en individuell kredittvurdering Ferratum Bank gjennomfører av deg. Her vil det også innvilges kredittramme basert på inntektsnivået ditt og andre økonomiske faktorer. Dersom du godkjennes vil du ha tilgang på kreditten direkte i mobilapplikasjonen.

Det eneste kravet Ferratum Bank stiller til deg er at du betaler opparbeidede renter og avgifter på kreditten du har brukt fra måned til måned. Når dette blir tilgjengelig vil du få mulighet til litt mer økonomisk slingringsmonn i hverdagen.

Mastercard inkludert i bankkontoen

Som del av din mobile konto hos Ferratum får du tilgang på et Mastercard til bruk i både Norge og utlandet. Mastercard aksepteres verden over og er et praktisk kort å ha i lommeboka når du skal ut og reise.

I mobilapplikasjonen har du alltid full oversikt over hvilke transaksjoner du har gjennomført, og i hvilken valuta de ble betalt med. Dette gjør det enkelt for deg å holde orden i reisebudsjettet, samt oppdage eventuelle feil eller svindelforsøk, som man er mer utsatt for i utlandet.

Mastercard-kortet kommer også med ny kontaktløs betaling som sørger for raske og enkle transaksjoner på mindre beløp her hjemme og mens du er på reise.

Fordeler med en 100% mobil bankkonto

Med en mobil bankkonto har du alltid tilgang på pengene dine, uansett hvor i Europa du befinner deg. Du slipper å tenke på innloggingsdetaljer, bankkodebrikker eller andre tungvinte løsninger for å gjennomføre enkle betalinger.

Med alt du trenger av informasjon og funksjonalitet samlet i én enkelt applikasjon sørger Ferratum Mobile Banking for en brukervennlig og praktisk mobilkonto. Skaff deg din i dag, og se fram til en enklere reise neste gang du skal bevege deg rundt på kontinentet.

Det tar kun 5 minutter – åpne ny konto her.

Anbefalte forbrukslån
 • 10 000 - 500 000 Lånebeløp
  7,90 - 19.00% Effektiv rente
  36 - 180 Måneder Løpetid
  20 Min. alder
  Eff: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,- Ved å be om tilbud, godtar du Lendo sine Vilkår
 • 5 000 - 500 000 Lånebeløp
  7,90 - 19,99% Effektiv rente
  12 - 180 Måneder Løpetid
  23 Min. alder
  Eksempel: Eff.rente 16,24%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 900,-, Totalt: 93.068,-
 • 10 000 - 500 000 Lånebeløp
  7,49 - 24,4% Effektiv rente
  36 - 180 Måneder Løpetid
  25 Min. alder
  Eksempel: Eff13% 150000 10år Kost112573 Tot262573
Siste artikler
Den reelle kostnaden av å utsette betalinger på forbrukslånet

Den reelle kostnaden av å utsette betalinger på forbrukslånet ditt

Er du i tvil om du bør benytte deg av bankens tilbud om en betalingsutsettelse på forbrukslånet? Ta en titt her.

Les saken
Anbefalte sider
 • Oversiktlig
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende