Axo Finans Nøkkeltall
10 000  -  600 000 kr
Lånebeløp
Fra 5,00
Effektiv rente
1-20 år
Låneperiode
20 år
Aldersgrense
 Eksempel: Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858 kr, totalt 135.858 kr

Om Axo Finans

Axo Finans er ikke en bank, men de formidler forbrukslån på vegne av bankene de samarbeider med. Deres oppgave er å hjelpe deg å finne det absolutt beste forbrukslånet du kan få med dine forutsetninger. Du trenger kun å sende inn én søknad for å bli vurdert av flere banker samtidig. Axo samarbeider med 31 banker. Mye tid kan gå tapt i søke hos ulike banker, så derfor kan Axo Finans tjeneste hjelpe deg å forenkle prosessen med å søke om forbrukslån samt å finne det beste tilbudet – helt gratis og uforpliktende!

Hva kan Axo gjør for deg?

Axo formidler lån fra 10.000 kroner og opptil 600.000 kroner med nedbetalingstid på inntil 15 år. Rentenivået vil variere avhengig av hvilken bank du velger å låne fra, men de vil alltid jobbe for å finne det beste tilbudet til deg. Denne modellen gjør nemlig at det er bankene som må konkurrere om deg!
Ved å bruke Axo Finans til å søke forbrukslån vil du øke sjansen for å få innvilget lån.

Hvordan søker man hos Axo?

Når du søker hos Axo Finans vil din søknad bli formidlet til en rekke av landets største tilbydere av forbrukslån og finansieringstjenester. Blant annet Bank Norwegian, yA Bank, Komplett Bank og Santander. Flere av disse anses for å være i toppen når det kommer til å tilby de beste forbrukslånene. Hele søknadsprosessen er svært rask og tar bare en brøkdel av tiden det ville tatt å søke til et par av de samme bankene på egenhånd.

Du kan sende inn din søknad på Axos brukervennlige nettside. Axo har brukt mye ressurser på å utvikle en så brukervennlig tjeneste som mulig og kan også tilby sine tjenester på svensk og engelsk. Lånekalkulatoren er intuitiv å bruke og lar deg velge hvor stort lån du vil ha og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Deretter vil du få oversikt over de ulike bankene og estimerte månedsbeløp. Månedsbeløpene er kun veiledende da endelig beløp avhenger av hvilke betingelser som gjelder for din låneavtale.

Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad hos Axo. I følge norsk lov er det ikke lov å ta betalt for å gi tilbud på lån og finansprodukter. Selv om bankene bruker tid og ressurser på å utarbeide lånetilbud er de altså nødt til å gjøre dette gratis.

Alle søknader besvares løpende, og dersom du oppfyller kravene får du et tilbud med individuell rente.

Krav og betingelser

For å søke forbrukslån via Axo Finans må du oppfylle et par enkle krav. Det er verdt å nevne at en eventuell lånetilbyder kan stille ytterligere krav til deg som søker før de innvilger et lån.
Du må ha være norsk statsborger, eller ha vært fastboende i Norge i minst tre år sammenhengende og du må ha en brutto årsinntekt på minst 120.00 kroner. Dette kravet gjelder uansett hvor mye du ønsker å låne. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Søkeren må være minst 20 år på søknadstidspunktet.

Renten er individuell og presenteres i tilbudet du mottar. Nominell rente varierer fra 7,90% til 19,90%, og du må søke for å se hva du kan få. Det er helt uforpliktende å søke. Nedbetalingstid fra ett til 15 år. Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,7%, 100 000 o/ 5 år, kostnad 35 858 kr, totalt 135 858 kr

Axo Finans tilbyr sine tjenester i både Norge og i Sverige. Selv om selskapet ikke er en finansinstitusjon i seg selv er de ikke underlagt like strenge krav, men de har godkjenning for å drive finansiell rådgivning.

Axos tjeneste er med på å skape bedre konkurranse i markedet og hjelper deg som potensiell kunde å få det absolutt beste tilbudet på forbrukslån enten du skal bruke det til refinansiering, ferie eller annet forbruk.