Centum Finans Nøkkeltall
5 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 6,29 - 31,3
Effektiv rente
15 år
Låneperiode
Eksempel: Eff. rente 13,35 %, 170 000 kr o/8 år, kostnad 100 036 kr, totalt 270 036 kr.

Om Centum Finans

Centum Finans er en av Norges største tilbydere av lån, og spesielt forbrukslån. De kan i tillegg bistå med refinanseringslån, billån og smålån – alle uten sikring.

Selskapet har lang fartstid i lånebransjen, og kan vise til positive tilbakemeldinger at de tar vare på sine kunder. God service og gode opplevelser står aller høyest hos Centum Finans.

Hvordan kan Centum Finans hjelpe deg?

De har samarbeid med mer enn 20 ulike tilbydere av lån, og kan derfor gjøre hele prosessen med å søke og få innvilget lån svært enkel for deg.

Istedet for at du fyller ut og sender en lang rekke søknader til ulike långivere, kan du enkelt og greit fylle ut èn gang hos Centum Finans, som de så sender videre til sine samarbeidspartnere.

Dette sparer du masse tid og eventuelt penger på, om du skulle gjort det selv.

Centum Finans vil derfor enkelt og raskt kunne hjelpe deg med å finne markedets beste tilgjengelige lån til nettopp det du trenger!

Hvordan søke forbrukslån hos Centum Finans

Først må du registrere deg og sende inn en søknad på deres nettside.

Her vil du ha mulighet til å legge til en medsøker, noe som kan øke sjansene for å få lånet innvilget.

Du vil naturligvis bli nødt til å oppgi mer utfyllende personinformasjon og la dem få gjøre en kredittsjekk av deg. Dette er pliktig per norsk lov. Annen informasjon du må oppgi vil angå boforhold, arbeidssituasjon samt inntekter og utgifter. Om du ønsker en medlåntaker, vil denne personen også måtte oppgi slik informasjon.

Alt dette er standard og pliktig som følge av norsk lov, derfor skal du ikke stusse over dette dersom du ønsker å ta opp et lån, uansett hvor.

Det vil sjeldent ta mer enn 3 dager før du får et svar på din lånesøknad, og forhåpentligvis også tilbud om et lån som passer deg! Du velger selv om hvilket lån du vil ta, og om du vil ta noen i det hele tatt. Med andre ord: ingen forpliktelser før du signerer en lånekontrakt.

Betingelser og krav hos Centum Finans

Siden lånene som tilbys er uten sikkerhet i bolig eller andre eiendeler, er det ikke mange krav og betingelser du må forholde deg til. Det er kun følgende kriterier:

  • være 20 år eller eldre
  • ha mer enn 120.000 kroner i årlig inntekt før skatt
  • du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger, pågående gjeldsordninger eller krav om inkasso