DigiFinans Nøkkeltall
25 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 5,01 - 25,00
Effektiv rente
Inntil 15år
Låneperiode
Eksempel: Eff. rente 20,18%, kr 25.000, o/5 år. Kostnad kr 13.518, totalt kr 38.518

Om DigiFinans

Vurdering av DigiFinans forbrukslån

Når du skal ut på lånemarkedet er det viktig å finne det lånet som passer deg best. Norge har et stort antall banker og långivere som tilbyr forbrukslån, og det kan derfor være vanskelig å vite hvem du skal velge. DigiFinans er en sammenligningstjeneste som hjelper deg med nettopp dette.

Hvem er DigiFinans

DigiFinans er verken en bank eller en långiver. De er rett og slett et selskap som sammenligner lån fra ulike banker for deg. Denne lånemegleren ble etablert i Finland, og har sitt hovedkontor i den finske byen Helsingfors. Selskapet som står bak heter Oy Salus Group AB.
DigiFinans er en heldigital tjeneste, men de har et norsk telefonnummer og en norsk e-postadresse der du kan få hjelp om du skulle trenge det. Det er også mulig å kontakte dem via chat.
Som låneformidler samarbeider de med rundt 12 kjente banker og finansinstitusjoner, og du kan søke om forbrukslån på opptil 500 000 kr. Noen av bankene de samarbeider med er:

 • Santander
 • Resurs Bank
 • EasyBank
 • Komplett Bank
 • Instabank
 • Ikano Bank

Tjenesten de tilbyr går ut på at du sender inn en søknad til DigiFinans. De sender deretter søknaden din videre til sine samarbeidspartnere. Dette er noe av det mest geniale med tjenesten. Den sparer deg nemlig for veldig mye arbeid, i og med at du slipper å kontakte alle disse bankene selv. Tjenesten DigiFinans tilbyr er gratis for deg, og gir deg en flott mulighet til å finne det beste forbrukslånet på markedet for deg.

Lånemuligheter

Når din ene søknad sendes til mange ulike banker vil disse konkurrere om å gi deg et godt tilbud. Det er fordi de vet at konkurransen om deg er stor. Alle bankene vil foreta en kredittsjekk av deg for å vurdere hvilken risiko du er. Det er denne som ligger til grunn for tilbudet du eventuelt vil få. Resultatet av kredittvurderingen er avgjørende for om du får låne, hvor mye du får låne og hvilken rente du får tilbud om.

Bankene DigiFinans samarbeider med tilbyr lån uten sikkerhet, og det høyeste lånebeløpet du kan søke om er 500 000 kroner. Det laveste lånebeløpet ligger på 25 000 kroner, og nedbetalingstiden er fra 12 måneder til 15 år.

Dersom du har mange mindre lån fra før av, vil det å samle lån i ett større lån være et godt økonomisk trekk. Det er mange som bruker forbrukslån til refinansiering, nettopp fordi de da kun får et lån å forholde seg til samt færre gebyrer og lavere rente totalt sett. Et lån gjennom DigiFinans kan altså hjelpe deg til å få oversikt over økonomien og en lettere økonomisk hverdag.

Priseksempel på et lån gjennom DigiFinans

Dersom du låner 65 000 kr og velger en nedbetalingstid på 5 år vil det avdraget hver måned ligge på 1 562 kroner. Ved siden av dette må du betale et faktureringsgebyr på 45 kr. Du må også betale et etableringsgebyr på 950 kroner. Dette er et engangsbeløp som blir lagt til selve lånebeløpet ditt.

Deretter må du betale rente. Den nominelle renten starter på 13,49 % og den effektive renten starter på 14,9 %. Vær oppmerksom på at den renten du får tilbud om avgjøres etter at banken har foretatt en kredittvurdering av deg. Dette betyr at renten du får tilbud om kan være høyere enn renten i dette eksempelet.

Kravene til deg som søker lån gjennom DigiFinans

Ettersom DigiFinans samarbeider med en rekke banker vil kravene til deg som søker variere litt fra bank til bank. Hovedkravene er dog som følger:

 1. Fast årlig inntekt.
 2. Du kan ikke være yngre enn 20 år eller eldre enn 75 år.
 3. Ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Ofte stilles det også krav om at du må ha en gyldig e-postadresse og et kontonummer i en norsk bank. Dersom du velger å godta et av tilbudene du får, må du signere ved hjelp av din BankID. Det betyr at du også må ha dette for å kunne søke om lån.

Slik søker du om forbrukslån

På nettsiden til DigiFinans finner du et søknadsskjema som du fyller ut og sender inn elektronisk. Du må oppgi dine personlige opplysninger, som navn og adresse samt opplysninger om din økonomi. Videre må du angi ønsket lånebeløpet og hvor lang tid du kan tenke deg å bruke på nedbetalingen.

Deretter sender DigiFinans søknaden din videre til de bankene de samarbeider med. Svarene blir sendt til deg, og du kan selv velge hvilket av dem du synes best om. Det er viktig å huske på at tjenesten fra DigiFinans er helt gratis for deg som bruker den, og at det er opp til deg om du vil takke ja eller nei til tilbudene du eventuelt mottar.

Fordeler med DigiFinans

 • De samarbeider med en rekke kjente banker.
 • Mulighet for å låne opptil 500 000 kr.
 • Tjenesten er gratis.
 • Tilgjengelig for alle over 20 år og under 75 år.
 • Kundeservice tilgjengelig alle hverdager.

DigiFinans Kontaktopplysninger

Nettside: DigiFinans.no
Telefonnummer: 21 40 37 34
E-postadresse: epost@digifinans.no