Dreams – Storebrand Bank Nøkkeltall
20 000  -  400 000 kr
Lånebeløp
Fra 8,70%
Effektiv rente
1-15 år
Låneperiode
23 år
Aldersgrense
Eksempel: 195 000 kr o/ 5 år, eff. rente 11,32 %, kostnad: 58 083 kr. Totalt: 253 083 kr

Om Dreams – Storebrand Bank

Vurdering av Dreams Storebrand Bank Refinansiering

Storebrand Bank er en velkjent bank i Norge som nå tilbyr refinansiering av dine gamle lån. Storebrand Bank kontakter bankene og kredittselskapene du har gjeld i, og kjøper opp dine nåværende lån og kreditter. Du kan refinansiere mellom 20 000 kroner og 400 000 kroner. Du kan kun refinansiere gamle lån – du kan ikke låne penger utover dette! Med et refinasieringslån hos Storebrand kan du samle dyr kredittgjeld og få bedre vilkår og gunstig rente.

Dreams – bli gjeldsfri med Storebrand

Den smarte måten å betale ned lån. Storebrand Bank tilbyr Dreams-appen som hjelper deg å betale ned lånet tidligere. Dreams hjelper deg med å finne penger du ikke visste du hadde. Disse pengene vil brukes som ekstra innbetalinger på lånet ditt, slik at du kan bli raskere gjeldfri. Last ned appen og du får tips og sparehacks direkte i mobilen.

 • Refinansier dyr kredittgjeld.
 • Få gunstig rente og bedre oversikt.
 • Bruk Dreams-appen for å betale ned lånet tidligere.

Hvilken rente du får, avhenger av en helhetlig kredittvurdering.

Krav til søkere

 • Fylt 23 år
 • Norsk statsborger
 • Folkeregistrert adresse
 • Minimum 250 000 i inntekt

For å kunne motta tilbud om refinansieringslån fra Storebrand Bankkrever de at du er minst 23 år gammel og er folkeregistrert i Norge.

Refinansiering med partner

Du søker om refinansiering sammen med partneren din om dere har samme bostedsadresse, og begge står som ansvarlige for lånet.

Betingelsene på refinasieringslån hos Storebrand Bank :

Eksempelrente: 195 000 kr o/ 5 år, eff. rente 11,32 %, kostnad: 58 083 kr. Totalt: 253 083 kr

Oppstartsgebyret er på 490 kr og den månedlige avgiften er 50 kr. Hvilken rente du får, avhenger av en helhetlig kredittvurdering. Det månedlige minstebeløpet skal betales den 20. hver måned. Det finnes mulighet til å sette opp AvtaleGiro.

Søknadsprosess

Du søker via hjemmesiden, der du må identifisere deg med Bank id. Storebrand Bank bruker kredittscore-modeller for automatisk behandling av søknaden din på en rask og effektiv måte. Informasjonen du oppgir i lånesøknaden og offentlige tilgjengelige opplysninger fra kredittsjekker og gjeldsregisteret legger grunnlaget for om du får godkjent lånet eller ikke . Det er ingen bindinger eller kostnader ved første søket om lån. Du velger selv om du vil gå videre med prosessen. Ved godkjent lån og når søknaden er signert tar det vanligvis mellom 3-5 arbeidsdager før refinansieringen er klar.

Nyttig info om søknadsprosessen:

 • Søknaden er uforpliktende.
 • Med BankID blir søknadsprosessen raskere og sikrere.
 • Søknadsprosessen er helautomatisk, du kan avbryte når som helst.
 • Søknadsprosessen kan ikke startes mellom klokken 24 og 06.