Easybank Nøkkeltall
5 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
7,49%
Effektiv rente
15
Låneperiode
23 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff.rente 15,37%, 80.000,-, o/5 år, etabl.geb. 995,-, Totalt: 112.648,-

Om Easybank

Om Easybank

Easybank er, som navnet tilsier, opptatt av at bank skal være enkelt for forbrukeren. Dette er primært en bank for de som trenger hjelp med lån eller refinansiering. Finanstilsynet ga banken lisens i 2003, og Easybank het tidligere Verdibanken, men byttet navn i 2016. Da ble også fokuset skiftet til forbruks- og bilfinansiering. Easybank tilbyr spare-, finansiering-, og betalingsformidlingsprodukter til privatpersoner i Norge. Fordi banken har lang erfaring er Easybank trygg å bruke. Banken er medlem av Bankenes sikringsfond, slik at innskudd opptil 2 millioner kroner er sikret.

Hvorfor skal du velge Easybank?

Easybank tilbyr en rekke gunstige lån til forbrukere. Fordi banken har som hovedmål å tilby enkle banktjenester vil bankforholdet ditt være greit og effektivt. Easybank har en god kundeservice-avdeling som er åpen 08:30-17:00 mandag til fredag, og du kan enkelt ta kontakt på epost. Dersom du er ute etter lån til bil eller forbruk er Easybank en helhetlig bank som kan hjelpe deg med det meste. Easybank har fleksible vilkår slik at du kan få et lån som passer for din privatøkonomi.

Forbrukslån fra Easybank

Hos Easybank kan du søke om forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner. Banken har god fleksibilitet på dette lånet, slik at det kan skreddersys til dine behov. Du kan velge nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år og Easybank tilbyr også avdragsfrihet på opptil 5 år. Dette er gunstig dersom du trenger litt mer tid til å betale ned på forbrukslånet ditt. Easybank tilbyr også en god effektiv rente på 9,62%-23,92%, som er forholdsvis lavt i sammenligning med resten av markedet. For å kunne søke om forbrukslån hos Easybank må du være norsk statsborger, over 23 år, ikke ha pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker og kunne vise til 3-årig ligningshistorikk.

Refinansiering med Easybank

Dersom du betaler ned på dyr kredittkortgjeld fra forskjellige selskaper bør du ta en titt på refinansiering hos Easybank. Du kan refinansiere alle typer lån og kreditt med refinansieringslån fra Easybank, bortsett fra billån hvor det er tatt pant i bilen. Dersom du får innfridd refinansiering hos Easybank vil banken tilby å ta seg av innfrielse av de eksisterende lånene dine. Du kan refinansiere opptil 500.000 kroner, med inntil 15 års nedbetalingstid og opptil 5 års avdragsfrihet. Renten på refinansieringslånet til EasyBank starter på 7,49%.

Billån hos Easybank

Dersom du trenger et billån tilbyr Easybank både sikret og usikret bilfinansiering. Easybank ønsker å tilby kundene sine fleksible og billige billån. Derfor er de svært behjelpelige med å finne en løsning som passer din privatøkonomi. Du kan låne fra 50.000 kroner og opptil 500.000 kroner på et usikret billån hos Easybank. Her starter den nominelle renten på 7,49%. Dersom du ønsker et sikret billån kan du låne opptil 1.000.000 kroner. Den nominelle renten på Easybanks sikrede bilfinansiering starter på 4,49%. Nedbetalingstiden på begge typer lån er på opptil 10 år. Du må være over 20 år og norsk statsborger for å kunne søke om billån hos Easybank. I tillegg til dette må banken ha 3 års ligningshistorikk på deg og du kan ikke ha noen pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Andre lån fra Easybank

Selv om Easybank har skiftet fokus til forbruks- og bilfinansiering tilbyr banken fortsatt en rekke forskjellige tjenester. Du kan ha brukskonto og sparekonto hos Easybank, samt søke om boliglån. Banken har også bankkort og Visa-kort, i tillegg til nettbank. Organisasjoner og bedrifter kan søke om pantesikret lån hos Easybank.