Ferratum Bank Nøkkeltall
1 000  -  50 000 kr
Lånebeløp
Fra 48,17%
Effektiv rente
Ingen minimum - Minst 500 kr eller 8% av lånebeløp
Låneperiode
20 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 48,17 % 30 000,- o/1 år Kost 6.494,72 kr. Total: 36.494,72 kr.

Om Ferratum Bank

Vurdering av Ferratum Bank Smålån

Ferratum Bank tilbyr raske lån uten sikkerhet. Bedriften er en del av Ferratum Group som er tilgjengelig i 22 land og har vært det i 11 år. Bedriften har bankkonsesjon fra Malta Financial Services Authority.
Ferratum låner ut mindre fobrukslån, også kalt mikrolån. Dette gjør det mulig å motta et lån relativt kjapt. Noe som kan være en god løsning om det er lenge til lønningsdagen. Men man har en regning eller flybillett som må betales før dette.

Muligheter for lån

Når man plutselig står med en regning i hånda, men ikke nok penger på konto, kan man fort føle seg litt fortapt. Og det er derfor Ferratum Bank tilbyr slike mikrolån, for at du skal kunne slippe å bekymre deg.
Om det plutselig skulle komme et tilbud på flybilletter og hotellopphold i Berlin som kun varer den ene uken. Kan det fort være frustrende å se at lønningsdagen er uken etter. Det er forskjellen på Ferratum Bank og andre finansielle institusjoner som tilbyr forbrukslån. Søker du hos Ferratum Bank vil du kunne få et mikrolån på opptil 6000 kroner, og betale ned lånet rask etterpå.
Du kan selv bestemme om du vil betale ned lånet så fort som mulig, eller bruke de 45 dagene, som er maks antall dager du kan bruke. De fleste andre banker har minimum en måned for nedbetaling, og setter da også høyere renter jo fortere du ønsker å betale ned lånet.
Ferratum Bank har som mål å svare deg så fort som mulig. Etter en gjennomført kredittvurdering vil de kontakte deg og informere om at lånet er godkjent, for så å overføre beløpet til den bankkontoen du har oppgitt. De melder selv at du vil som oftest få beskjed innen 15 minutter.

Annet

  • Ferratum Bank har åpent mellom 09:00 og 17:00.
  • Faktura for lån blir sendt via e-post.
  • Om man ikke betaler innen gitt frist vil det etter 14 dager bli sendt en påminnelse, med avgift på 65 kroner.
  • Ferratum Bank tillater at lånet innfris før forfallsdatoen. Om man ønsker dette må man ta kontakt med Ferratum, enten på mail eller telefon.
  • Ferratum Group har vært etablert i Europa siden 2005 og var da den første bedriften til å tilby «mobilt mikrolån».

Eksempelrente:

Representativt låneeksempel Ferratum Fleksikreditt: 48,17% effektiv rente, 30.000 kr, o/12 mnd, 39,97% nominell rente, kostnad 6.494,72 kr. Totalt: 36.494,72 kr.