Komplett Bank Nøkkeltall
10 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 7,90
Effektiv rente
Inntil 15år
Låneperiode
35 år
Aldersgrense
Eff.rente 14,30%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 640,-, Totalt: 94.333,-

Om Komplett Bank

Vurdering av forbrukslån fra Komplett Bank

Komplett Bank har et av markedets beste alternativer for forbrukslån. Her kan du selv bestemme når du vil betale tilbake når du låner penger. De krever kun at renter betales inn hver måned. Utover det kan du til enhver tid ta ut innbetalt beløp utover lånegrensen du har fått innvilget.

Lånemuligheter

Komplett Bank låner deg opp til 500.000,- og nedbetalingstiden bestemmer du selv. Du avtaler ikke en nedbetalingstid, men betaler inn det du ønsker. Nedbetalingstiden bestemmes av hvor mye du bestemmer deg for å betale inn hver måned. Månedlige minste innbetaling vil dermed kun bestemmes av til enhver tid gjeldende rente og månedlige gebyrer.

Med Komplett Bank sin løsning for fleksibelt lån, trenger du ikke bekymre deg for om du har en måned du kunne ønsket at du slapp å betale inn avdraget. Du kan selv bare bestemme deg for å ikke betale avdrag, og behøver ikke informere noen. Månedsgebyret er her 35kr, med et etableringsgebyr på inntil 1950 kr.

Hos Komplett Bank kan du få utbetalt lån på dagen for mindre beløp om du har fått det godkjent og bekreftet tilbudet elektronisk innen siste utbetalingstidspunkt.

Fordeler ved Komplett Bank

Fordeler hos Komplett Bank er spesielt at de tilbyr fleksibelt lån uten sikkerhet. Dette utfordret måten man i finansiering næring hadde etablert krav om minimum innbetaling hver måned. Komplett krever kun innbetaling av renter hver måned, men så sant du har rom innenfor lånegrensen du er tildelt, kan du ta disse ut igjen med en gang. De tilbyr også en relativt høy lånesum på 400000kr og kan dermed konkurrere med de fleste på størrelsen på lånet. En annen fordel, er at du også kan få lån på dagen hos komplett. Så sant du er innenfor et lånebeløp hvor de ikke krever at du sender dem lønnsslipp og selvangivelse, så betaler de ut beløpet så snart du har signert elektronisk.

Krav

Hos Komplett Bank må du ha fast inntekt som vises på selvangivelse og du må være norsk statsborger for å låne penger av dem. De har en minimum aldersgrense da de må vite at låntaker er juridisk ansvarlig for lånet, men ikke noe uttrykt krav utover at du er juridisk myndig.

Annet å vite om långiver

Komplett.no ble startet i 2014 og eies av Komplett Group som også eier komplett.no, MPX.no, Blush.no og bildeler.no. I tillegg til sine fleksible forbrukslån, tilbyr de sparekonto og kredittkort. Kredittkortene er gebyrfrie og for hvert kjøp opparbeider du deg Komplett bonus innen visse begrensninger. De etablerer seg raskt som en utfordrer i markedet med gebyrfrie kredittkort og avdragsfrie lån og er raskt blitt et alternativ som kan konkurrere med de fleste.

De har opprettet en ganske bra nettbankløsning for sine forbrukslån. Og jobber fortsatt i skrivende stund med å få på plass nettløsning for kredittkort. Med nettløsningen for du god oversikt over forbrukslånet ditt og kan til enhver tid finne ut hvor mye du fortsatt skylder, hvor mye du har til gode, og beløpet på siste faktura. Etter hvert vil de også tilby denne typen tilgang på kredittkortene. Nettbankløsning gir en stor ekstra verdi for lån og kredittkort da det gir deg mulighet til å når som helst logge deg inn og sjekke status på lånet.

Komplett Bank har forbrukslån på opptil 500 000,-. De tilbyr deg fleksible forbrukslån hvor du kun behøver å betale inn renter. De har også en praktisk nettbankløsning hvor du får tilgang til å holde oversikt over hva som gjenstår på lånet. Samt hva du har tilgjengelig om du ønsker å ta ut det du har betalt inn. Du kan enkelt overføre tilgjengelig lånebeløp til kontoen din når som helst. Du behøver ikke å gi noen beskjed om at du låner opp beløpet du allerede har fått tildelt.