Lånemegleren Nøkkeltall
5 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 7,4 - 24,4
Effektiv rente
Inntil 15 år
Låneperiode
0 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Om Lånemegleren

Lånemegleren – én søknad, opptil 16 lånetilbud

La bankene sloss om deg! Lånemegleren er som navnet tilsier en av flere lånemeglere  som sender lånesøknaden din til fler banker. Lånemegleren sender til opptil 16 banker – samtidig.

Flere uavhengige undersøkelser har vist at det er mye penger å spare på å innhente lånetilbud fra flere banker. Et forbrukslån er nemlig ikke bare et forbrukslån, det kan være stor forskjell på hva bankene tar i gebyrer og renter.

Men det kan være tidkrevende og vanskelig å få oversikt over jungelen av forbrukslån, så hvorfor ikke la noen andre gjøre jobben for deg?

Lånemegleren sammenligner forbrukslån for deg

Det er her en tjeneste som Lånemegleren kommer til nytte. Lånemegleren utsteder nemlig ikke lån selv, men innhenter lånetilbud fra en rekke banker og långivere for deg, inkludert storbanker som DNB og Gjensidige.

Det betyr at du bare med noen få tastetrykk kan få flere tilbud om forbrukslån basert på akkurat din lånesøknad. Svar får du innen 15 minutter. Samtlige tilbud presenteres oversiktlig og tjenesten er helt uforpliktende og kostnadsfri.

Ikke la deg lure av lokke-renter

Mange banker reklamerer med lav rente, men når man sender inn lånesøknaden, så blir man ofte tilbudt noe helt annet.

Årsaken er at renten settes individuelt av hver eneste långiver ut fra deres kredittvurdering av akkurat deg som lånekunde. Du må derfor sende inn en lånesøknad for å sjekke hvilken rente du faktisk kan oppnå.

Det er også grunnen til at det er viktig å sammenligne flere forbrukslån, for renten kan variere mye. Hos Lånemegleren kan den nominell renten variere fra 5,99 prosent til 21,95 prosent, mens rentespennet for effektiv rente er fra 7,4 prosent til 24,4 prosent.

Et representativt priseksempel: Hvis du låner 65.000 kroner over 5 år til en effektiv rente på 15,84 prosent og lånet har et etableringsgebyr på 950 kroner, så betaler du totalt 92.334 kroner.

Slik fungerer det

Nesten ingenting er enklere enn å søke om et forbrukslån via Lånemegleren. Det hele er gjort på under 20 minutter.

1. Fyll ut ett søknadsskjema med ønsket lånebeløp, nedbetalingstid og personopplysninger.
2. Lånemegleren sender søknaden din til opptil 16 banker for å gi deg det beste forbrukslånet.
3. Du velger selv hvilket lån som best passer deg.
4. For de fleste banker kan du signere lånekontrakten med BankID.
5. Pengene har du ofte på konto i løpet av en dag eller to.

Dette er kravene

For å søke om lån hos Lånemegleren ,så er det enkelte grunnleggende krav du må oppfylle. For det første må du være fylt 20 år og ha bodd i Norge over en lengre periode. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassokrav, og du må ha en inntekt.

Enkelte banker stiller strengere krav enn andre, så det lønner det seg å få så mange lånetilbud som mulig. Hvis man blir nektet lån i en bank, så kan man bli godkjent i en annen.

Om lånemegleren

Lånemegleren er en relativt ny låneformidler i Norge. Nettstedet drives av STK Finans AS, som har hovedkontor i Oslo. Lånemegleren er også etablert i Sverige.

STK Finans presenterer seg selv som “en formidler av forbrukslån, lån og refinansiering uten sikkerhet”.

Lånemegleren samarbeider med både store og små banker, inkludert Instabank, AS Financiering, Bluestep, BB Finans, Svea Finans, Ikano Bank, yA Bank, Ekspress Bank, Bank2, Collector, Santander Consumer Bank, DNB og Gjensidige.

Sammenlign alltid renten

Forbrukslån er såkalt usikret kreditt, noe som betyr at du ikke trenger å stille eiendeler som pant. Et annet kjennetegn er at lånet ikke har noen forutbestemt formål. Du kan derfor bruke lånet til akkurat det du ønsker, enten det er ny smarttelefon, reise eller ny bil.

Det betyr også at renten typisk er høyere enn andre lån. Derfor er det ekstra viktig at du får et så billig forbrukslån som mulig. Det kan du ofte spare mange tusenlapper på.

Gjennom å anvende en låneformidler som Lånemegleren, så får du en bra oversikt over dine lånemuligheter, og du kan velge akkurat det tilbudet som passer deg best.

Fakta om forbrukslån fra Lånemegleren:

– Få lånetilbud fra 16 banker samtidig
– Lån fra 5.000 til 500.000 kroner
– Nedbetalingstid fra 1 til 15 år
– Effektiv rente fra 7,4 prosent
– Svar på søknad i løpet av 15 minutter
– Bruk pengene på hva du vil
– Tjenesten er kostnadsfri og uforpliktende