Lendo Nøkkeltall
10 000  -  600 000 kr
Lånebeløp
Fra 5,03 - 49,92
Effektiv rente
Inntil 15år
Låneperiode
20 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 10.64%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 33,290, totalt kr 153.290

Om Lendo

Vurdering av Lendo forbrukslån

Lendo tilhører Schibsted-konsernet og formidler tilbud på forbrukslån og boliglån fra inntil 10 banker. De finner tilbydere for å låne penger via bankene de har samarbeid med. Ved at de henter inn tilbud fra 10 banker får du fordelen at du kun behøver å søke ett sted og får så inntil 10 tilbud du kan velge blant for å finne det lånet som passer best for deg.

Lånemuligheter

Du kan låne inntil 500 000 kr gjennom Lendo. Du kan velge nedbetalingstid hos dem på inntil 15 år. De har en meget praktisk lånekalkulator som forteller deg hva det månedlige beløpet er avhengig av størrelsen på lånebeløpet og nedbetalingstid du velger.

Om du har behov for å utsette innbetalinger eller endre månedsbeløp, så vil reglene for dette variere mellom tilbydere. Noen har faste regler på det, mens hos andre vil de vurdere i hvert enkelt tilfelle. Rentesatsene du får opp på lånekalkulatoren er bare et gjennomsnittstall. Satsen som gjelder er den du får fra tilbyder når du mottar lånetilbudet.

Fordeler ved å benytte Lendo som låneformidler når du vil låne penger er blant annet at du kun trenger å registrere søknaden ett sted for å motta tilbud på forbrukslån fra inntil 15 tilbydere. Når du mottar disse, kan du selv velge hvilke du synes har bra nok betingelser. Når du har bestemt deg, så bekrefter du tilbudet fra den aktuelle tilbyderen elektronisk, og inngår avtale med tilbyderen direkte. Du får ellers raskt svar på søknaden din. De sender søknadene videre til relevante tilbydere elektronisk. Noen av dem har automatisert mottak av søknadene, og kan gi svar temmelig raskt på forespørselen din.

Lendo

Det er ellers ingen skjulte avgifter fra Lendo. Du betaler ingenting direkte til Lendo. De tar sin betaling fra sine samarbeidspartnere for å formidle aktuelle låntakere. De får betalt fra alle de sender søknaden til uansett om du tar tilbudet eller ei, så de har ingen grunn til å forlange noe av deg for tjenesten. Dette er et tilbud som forenkler lånesøknader for deg uten at det koster deg noe som helst ekstra. For deg er det kun en nyttig tjeneste som gjør at du ikke behøver å sende en søknad direkte til alle tilbyderne du ønsker tilbud fra. Dette er absolutt et bra tilbud som har få ulemper.

Krav

Krav når du søker fra Lendo vil være de som hver enkelt tilbyder stiller. Men eksempler på krav kan være at man må ha fast inntekt, være fylt 20 år, og ha vært norsk statsborger i minst 2 år.

Annet å vite om långiver

Når du benytter en låneformidler for å søke om lån får du en meget praktisk mulighet for deg. Du kan søke om lån fra 10 forskjellige tilbydere ved å fylle ut kun en søknad. På denne måten får du inntil 15 tilbud og kan velge hvilket du synes passer best for deg.

Lendo er en del av Schibsted-konsernet og eies direkte av Finn.no. Andre firmaer i Schibsted-konsernet er Aftenposten, VG, Bergens tidene og Dine Penger. Du vil derfor stadig finne annonser for Lendo i disse tidsskriftene på nett eller i papirutgavene. Samarbeidspartnere er blant annet OPP Finans, Collector, Santander, Consumer Bank, Ya Bank og Svea Finans.

Med Lendo henter du tilbud fra deres samarbeidspartnere for inntil 500 000 kr. Du blir vurdert av 10 tilbydere ved å kun fylle ut en søknad. Flere av deres samarbeidspartnere kan tilby lån på dagen, men hos Lendo vil det gå noe mer tid da de henter inn fra flere tilbydere, og lån på dagen blir da mindre sannsynlig, selv om du kan oppleve rask utbetaling.