Nordiclån Nøkkeltall
10 000  -  50 000 kr
Lånebeløp
Fra 11,43
Effektiv rente
Inntil 80 måneder
Låneperiode
45 år
Aldersgrense
Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-.

Om Nordiclån

Vurdering av Nordiclån Smålån

Nordiclån er et relativt ferskt navn i det norske markedet for forbrukslån, men de har vært med lenge i Danmark og her i Norge er det konsernet Thorn AS som står bak. Thorn AS står bak blant annet L’easy, Klikklån med flere. De er en stor, gammel og erfaren norsk aktør. Hos Nordiclån er det raskt og enkelt å søke om forbrukslån på 10 000kr – 50 000kr.

Om lånet

Nordiclån tilbyr relativt små forbrukslån uten krav til sikkerhet. Du kan låne mellom 10 000kr og 50 000kr med en løpetid fra 12 til 80 måneder. Du kan selvfølgelig innfri hele lånet før nedbetalingstiden uten å betale noe ekstra. Lånet har en fast årlig nominell rente på 8,73% – 23,87% og du må også betale et månedlig termingebyr på 45kr.

Lånebeløpene som er tilgjengelig hos Nordiclån vil nok være passende for svært mange mennesker og behov, men ettersom det finnes så mange aktører hvor du kan låne både mye mindre og større beløp skiller ikke Nordiclån seg noe særlig ut fra mengden her.

Renten er helt ok, men det finnes nok andre aktører som kan tilby deg en bedre rente. Det er nok uansett lurt å søke om lån hos Nordiclån også, ettersom man aldri vet sikkert hvilken bank som kan gi akkurat deg de beste vilkårene.

Låneeksempel:

Effektiv. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-.

Minimumskrav til låntaker

For å søke om lån hos Nordiclån må du oppfylle noen minstekrav. De eneste kravene det opplyses om på nettsidene deres er at du må være fylt 25 år og at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg, men skal du få lånesøknaden din innvilget bør du nok også ha en fast inntekt.

Annet

Nettsidene til Nordiclån er pene og oversiktlige og du finner enkelt frem til den informasjonen du er på jakt etter. De har en ryddig kalkulator som gir deg et estimat på hvor mye du må betale hver måned ved ulike lånescenarioer. Det er helt uforpliktende og gratis å søke om lån og du kan signere låneavtalen med BankID. Så snart du har signert avtalen vil pengene bli overført til kontoen din. Du må påberegne 1-3 virkedager for at pengene skal være på plass.

Trygghet

Nordiclån drives av Thorn AS som er en anerkjent aktør på det norske markedet. Nordiclån tilbyr lån som gis under ansvarlige forhold og du får ikke lån uten en stabil økonomi. De følger norsk regulering når det kommer til finansiell virksomhet og personvern.