Norsk Refinansiering Nøkkeltall
300 000  -  10 000 000 kr
Lånebeløp
Fra 2.99% - 13.50%
Effektiv rente
25-30 år
Låneperiode
18  år
Aldersgrense
Eksempel: 6.25% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.761.326, totalt kr 3.761.326 *Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Om Norsk Refinansiering

Vurdering av Norsk Refinansiering – lån med sikkerhet i bolig

Norsk Refinansiering er en tjeneste for deg som ønsker å refinansiere dyre forbrukslån og kreditter med pant i bolig, selv om du har inkasso eller betalingsanmerkninger. Norsk Refinansiering har hjulpet flere tusen nordmenn i en vanskelig økonomisk situasjon ved å refinansiere dyr, usikret gjeld i ett samlet lån med sikkerhet i bolig. Når du refinansierer med sikkerhet i bolig kan du samle dyre smålån i et stort lån og få bedre rente og villkår.

Lånemuligheter med sikkerhet i bolig

Norsk refinansiering samarbeider med banker og fungerer som din rådgiver i møte med bankene. De forhandler frem best mulige vilkår for deg og gir samtidig tett oppfølging gjennom hele prosessen.

De kan hjelpe deg å søke om lån:

  • Om du kan stille bolig som sikkerhet
  • Om du har fått nei fra vanlige banker
  • Om du har betalingsanmerkninger/inkasso
  • Om du har inkasso

Krav til søkere

  • Fylt 18 år
  • Norsk statsborger
  • Folkeregistrert adresse
  • Minimum 150.000 kr årlig inntekt

For å kunne motta tilbud om lån fra Norsk Refinansiering må du ha fyllt 18 år, ha en fast inntekt på minimum 150 000 kroner, og har vært i folkeregisteret i Norge.

Betingelsene på lån med sikkerhet i bolig hos Norsk Refinansiering

Eksempelrente: 

Renten på lån bestemmes på bakgrunn av søkers økonomiske situasjon.

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6.25% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.761.326, totalt kr 3.761.326

Søknadsprosess

Du kan enten søke via deres søknadsskjema på hjemmesiden. Deretter sender du inn dokumentasjon på dine 3 siste lønnslipper og skattemelding for i fjor. Du blir deretter kontaktet av en rådgiver for personlig gjennomgang av din situasjon. Rådgiveren presentere dette for bankene og kommer tilbake til deg med et eventuelt tilbud om lån. Det vil bli foretatt en kredittsjekk hvor de ser på din tidligere økonomiske historie, før de setter en rente. Renten fastsettes individuelt av hver enkelt bank, og kan derfor variere. Alle banker gjør en helhetsvurdering ut fra dine opplysninger om for eksempel inntekter, arbeidsforhold, formål etc. Lånerenten presenteres sammen med lånetilbudet. Du velger selv hvorvidt du vil gå videre med prosessen.