Okida Nøkkeltall
300 000  -  10 000 000 kr
Lånebeløp
Fra 5.2 - 8.9 %
Effektiv rente
25-30 år
Låneperiode
23 - 99 år år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 5,34 %,lån på 2 millioner over 25 år, kost 1 582 298,-,totalt kr 3 582 298,-

Om Okida

Vurdering av Okida lån med sikkerhet i bolig

Okida er en norsk digital agent som har spesialisert seg på omstartslån. Okida het tidligere Finanstipset. Det er over 170 milliarder kr i usikret gjeld i Norske hjem noe som Okida har som mål om å refinansiere til en bedre rente. Okida har blant annet hjulpet kunder med over 3.000.000 kr i usikret gjeld. Okida innhenter lånetilbud fra 8 av 8 spesialbanker i Norge. Okida matcher din lånesøknad med relevante banker og lar de konkurrere om å gi deg de beste betingelsene. Du kan sammenligne våre priser med andre banker på Finansportalen.no. Okida tilbyr lån med sikkerhet i bolig og de gir profesjonell rådgivning gjennom hele prosessen. Hos Okida har du muligheten til å samle smålån eller refinansiere dyr gjeld selv med inkasso eller betalingsanmerkninger

Lånemuligheter med sikkerhet i bolig

Omstartslån er en måte å få samlet høy kredittgjeld inn i et boliglån med eller uten betalingsanmerkning. Det spiller ingen rolle hvor mange inkasso eller betalingsanmerkninger kunden har. Kunden har muligheten til å samle gjelden i egen, søsken/foreldre eller en bekjents bolig. Gjennom Okida blir søknaden behandlet av alle 7 spesialbankene i Norge. Med et omstartslån har du muligheten til å refinansiere opptil 10.000.000 kr.

  • Refinansiering – ta opp et lån for å betale ned dyrere lån
  • Kjøp av bolig – lån til boligkjøp

Krav til søkere

  • Fylt 23 år
  • Norsk statsborger
  • Folkeregistrert adresse
  • Minimum 250.000 kr årlig inntekt

For å kunne motta tilbud om lån fra Finastipset.no krever de at du er minst 23 år gammel, har en fast inntekt på minimum 250 000 kroner, og har vært i folkeregisteret i Norge.

Betingelsene på lån med sikkerhet i bolig hos Okida :

Eksempelrente: Effektiv rente 7,25 %, lån på 2 millioner over 25 år, kost 2 466 934,-,totalt kr 4 466 934,-

Søknadsprosess

Du kan enten søke via deres hjemmesider eller på telefon. Okida vil foreta en kredittsjekk hvor de ser på din tidligere økonomiske historie, før de setter en rente. De vil så gi det et tilbud innen et par dager. Renten fastsettes individuelt av hver enkelt bank, og kan derfor variere. Alle banker gjør en helhetsvurdering ut fra dine opplysninger om for eksempel inntekter, arbeidsforhold, formål etc. Lånerenten presenteres sammen med lånetilbudet. Så snart søknaden er ferdigbehandlet hos Okidas bankpartnere mottar du informasjon om lånetilbudet på e-post og SMS. Når Okida har mottatt signert låneavtale og tilhørende dokumenter vil pengene bli utbetalt. Det er ingen bindinger eller kostnader ved første søket om lån. Du velger selv hvorvidt du vil gå videre med prosessen.