Opp Finans Nøkkeltall
10 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
fra 8,21
Effektiv rente
Inntil 15
Låneperiode
50 år
Aldersgrense
Eff.rente 16,70%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 825,-, Totalt: 94.978,-

Om Opp Finans

Vurdering av Opp Finans forbrukslån

Opp Finans er blant Norges største tilbydere av forbruksfinansiering. Bedriften er en del av Gjensidige Bank, og tilbyr mange ulike banktjenester. Både OPP Finans og Gjensidige Bank eies av Gjensidige, som omtaler seg selv som Norges største forsikringsselskap.

Opp Finans spesialiserer seg på forbrukslån. Løsningene skal være skreddersydd etter kundes behov. Deres filosofi er at kundene fortjener lån å leve med. Det skal være raskt, enkelt og trygt å ta opp lån hos OPP Finans.

Opp Finans ønsker å kunne tilby lån til konkurransedyktige priser, tilpasset din økonomi.

Hvilke muligheter har du?

Opp Finans kan gi deg lån opp til 500 000,- og har en nedbetalingstid på hele 15 år. Det er også her enkelt å fylle ut søknaden på nett. Du får svar temmelig raskt på søknaden med SMS. Straks du har bekreftet at du ønsker lånet, og du har sendt inn eventuelle dokumenter de krever, er pengene raskt på konto.

Med mindre du har søkt om lån for å refinansierer smålån og kredittkort, så er det kun du som bestemmer hva du skal bruke lånet til. Når du vurderer kostnaden for et hvilket som helst lån, er det viktig at du tar med i beregningen at de har månedsgebyr på 50 kr.  Og et etableringsgebyr på 950 kr.

Fordeler ved å benytte Opp Finans inkluderer at blant annet at de har lave renter i forhold til sine konkurrenter. Det er viktig å vurdere rentene på lånet da dette har innvirkning på hvor mye vi betaler hver måned for det. De opererer med et temmelig høyt maksimalt beløp som det er mulig å låne. Det er foreløpig ingen på markedet som tilbyr forbrukslån på over 500 000,-. De svarer raskt på søknaden og svaret kommer i form av SMS. Når man søker lån er de fleste nysgjerrige på resultatet fra søknaden, og ved å sende SMS, får du umiddelbart med deg hva svaret ble.

Opp Finans

Fleksibel nedbetalingstid. Det er alltid en fordel å ha muligheten til å justere på et avdrag her og der, eller redusere månedsbeløpet fra tid til annen. De tilbyr refinansiering. Har du en del dyre smålån eller kredittkort du betaler på, kan det være lurt å få alle disse over i et forbrukslån. Da betaler du en lavere månedlig sum. De tilbyr en betalingsfri måned. Med en betalingsfri måned får du muligheten til å justere på utgiftene en måned når du har fått en del ekstraregninger, for eksempel.

Med Opp Finans er fordelene mange, men har de så noen ulemper? Tidligere ble det av noen kommentert at de hadde ganske høye etableringsgebyr. Men dette er nå, ifølge nettsidene deres, endret, og beløpet er nå 950kr. Det er absolutt ikke ille for de høyeste beløpene i forhold til konkurrentene. Dette er en bra løsning for å låne penger når du trenger det. Fordelene er mange ved et forbrukslån fra Opp Finans

Opp Finans setter som betingelse at du er minst 21 år, har bodd i Norge i minst 3 år og ikke har hatt betalingsanmerkninger de siste 2 årene. Når disse kravene er i orden, vil de vurdere din kredittscore før de tilbyr deg et lån. Disse kriteriene, sammen med informasjon om inntekt og annen gjeld, vil avgjøre hvor mye de er villige til å låne deg.

Annet å vite om långiver

Opp Finans er en del av Gjensidige Bank. De har lang fartstid med forsikringer på det norske markedet, og etterhvert også en del år som bank. Det er med andre ord en solid långiver vi kan ha tillit til i forhold til at de tilbyr konkurransedyktige og solide løsninger for forbrukslån.

Hos Opp Finans kan du låne opptil 500 000,- og du svar får på søknaden raskt når du ønsker å låne penger. Her har du et lånealternativ som fungerer til de fleste typer investeringer du måtte ønske. Du får raskt tilbakemelding når du søker. Selv om du ikke får lån på dagen, og du har pengene på konto innen kort tid.