Remember Nøkkeltall
10 000  -  350 000 kr
Lånebeløp
fra 7,95
Effektiv rente
Inntil 12
Låneperiode
0 år
Aldersgrense
Eff.rente 16,93%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 750,-, Totalt: 94 303,-

Om Remember

Vurdering av Remember forbrukslån

Skal du søke et Remember lån?

Hos Entercard kan du med Remember forbrukslån låne penger til det du ønsker deg. De tilbyr lån til refinansiering eller til hva du enn måtte ønske, i tillegg til at de også har kredittkort for de som trenger det. Entercard ble opprinnelig startet i 1999 i forbindelse med sammenslåing av Sparebankkort og Sparebank 1 kredittkort. Disse to bankkjedene deler Entercard som kortleverandør. I dag eies selskapet av Swebank AB og Barclay Bank Plc. Barclay er en engelsk bank som har eksistert i over 300 år.

Lånemuligheter

Hos Remember forbrukslån er maksgrensen for hva du får låne 350 000,- og maks nedbetalingstid er 12 år. På sidene til Remember/Entercard finner du under forbrukslån en praktisk lånekalkulator som hjelper deg å finne ut hva du må betale per måned i forhold til lånebeløp og nedbetalingstid. Den kan være noe upresis da du ikke får vite hvilken rente du får før de har kredittvurdert deg. Renten vil avhenge av dine kredittscore, noe som kan være en tanke upraktisk.

Remember forbrukslån har en praktisk og enkel prosess for å vurdere deg som kunde. Du registrerer raskt søknaden din og du får svar temmelig raskt. I enkelte tilfeller kan du få svar på dagen, men dette er ikke noe de lover. De har månedsgebyret på 45kr, og et etableringsgebyr på 750 kr. Husk å ta med dette i vurderingen når du vurderer prisen på å låne penger hos dem.

Remember lån

Remember forbrukslån gir deg fordeler og ulemper ikke ulikt de fleste andre låntilbyderne. Fordeler er at de har en praktisk nettbankløsning som gir deg oversikt over lånet ditt og hva som gjenstår. Det er alltid praktisk og raskt kunne få oversikt over lånet når du trenger det. Eierne er solide firmaer, som for eksempel Barclay Bank som har vært en finansinstitusjon i over 300 år. Du har ikke stor risiko med en så solid leverandør. De gir rask tilbakemelding på lånesøknaden, noen ganger får du beskjed om du får lån på dagen.

De har et lavt minimumsbeløp som gjør at det også kan være praktisk til mindre utgifter og kan dermed konkurrere med smålån. Av ulemper kan nevnes at lånebeløpet er lavere enn hos sine konkurrenter. 350 000,- er et praktisk lånebeløp i mange tilfeller, men en del dyrere forbruksprodukter eller større husprosjekter kan falle utenfor beløpet du tilbys her. Det er også noe upraktisk at du ikke vet renten de tilbyr før du får svar på lånesøknaden. De tilpasser rentesatsen etter kredittvurderingen din, og forskjellen i rentenivå kan være ganske stor.

Krav

Hos Remember forbrukslån må du ha fylt 18 år for å søke, du må ha en fast inntekt og du må ikke ha betalingsanmerkninger for å bli vurdert. Grunnen til at de har aldersgrense er for at låntakeren skal være juridisk ansvarlig for lånet som tas opp. Uten den betingelsen kunne de risikert at låntavtalens gyldighet bestrides og at låntaker kan forsøke å komme seg bort fra å betale det tilbake.

Man får ikke utbetalt lån på dagen, selv om de er raske med å gi svar og kan i noen tilfeller gi deg svar på dagen. De utelukker ikke at du kan få lån selv om du har hatt betalingsproblemer tidligere, men du vil da i mange tilfeller oppleve at renten blir noe høyere om du får dårlig kredittscore ved kredittvurderingen.

Annet å vite om långiver

Med Remember forbrukslån er det mulig å forlenge nedbetalingstiden, om det er nødvendig. Men ikke utover 12 år. Innenfor det er det mulig å gjøre endringer.

Remember forbrukslån kan låne deg inntil 350000 kr. Du får god oversikt over lånet med nettløsningen. Det er enkelt å søke om forbrukslån og du får svar på din lånesøknad på dagen.