Sambla Nøkkeltall
5 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 6,82 - 48,76
Effektiv rente
Inntil 15år
Låneperiode
0 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 12,00 % 150 000 kr o/5 år, kostnad 50 200 kr, totalt 200 200 kr.

Om Sambla

Når du vil spare både tid og penger på søknad om forbrukslån.

Hvem er Sambla?

Sambla er en forholdsvis nyetablert låneformidler på det norske lånemarkedet. Bedriften ble startet opp i 2014, og har frem til i dag hjulpet over 140.000 kunder med å skaffe et gunstig forbrukslån. Sambla har en svært høy kundevurdering på 9/10. Altså kan du regne med grundig og tilrettelagt rådgivning fra låneformidleren.

Sambla formidler lån uten sikkerhet fra ni forskjellige banker. Megleren har samarbeid med:

 • BB Finans
 • Collector Bank
 • DNB
 • Easybank
 • Gjensidige
 • Ikano Bank
 • Komplett Bank
 • Santander Consumer Bank
 • yA Bank

Ved å videreformidle forbrukslånsøknader til sine samarbeidspartnere sørger Sambla for at du får dratt nytte av markedskonkurransen. Det betyr en enklere søknadsprosess og et billigere forbrukslån.

Sambla er svært opptatt av å tilby skreddersydd kundeservice som passer til den enkelte søkerens privatøkonomi. Derfor vil du få veiledning fra en rådgiver når du har mottatt lånetilbudene dine. På denne måten kan du føle deg trygg på at du får mest mulig ut av forbrukslånet ditt.

Lånemuligheter hos Sambla

Sambla formidler forbrukslån på mellom 5000 og 500.000 kroner. Lånene er uten sikkerhet, og det tas derfor ikke pant i bolig eller andre eiendeler. Det stilles heller ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt.

Altså kan man skaffe finansiering til et hav av forskjellige prosjekter gjennom Sambla. Enten det er oppussing av bolig, nykjøp av bil, en lengre ferietur eller førerkortet kan lånemegleren hjelpe deg. Med god rådgivning vil du også bli sittende med et fullt håndterbart lån.

Husk på at Sambla kun fungerer som en låneformidler. Det betyr altså at du vil bli kunde av banken du eventuelt takker ja til etter formidlingsprosessen er gjennomført. Da vil det også være långivers vilkår og retningslinjer som blir gjeldende.

Vær oppmerksom på at lånebeløpet du får tilbud om vil være helt avhengig av inntektsnivået ditt og privatøkonomien for øvrig. Bankene kommer til å gjennomføre selvstendige vurderinger av søknaden din og deretter utarbeide et lånetilbud.

Sambla tilbyr nominell rente fra 7,50% og oppover. Du vil imidlertid motta tilbud om en effektiv rentesats, som alltid ligger litt høyere enn den nominelle. Rente tilbys på individuell basis på bakgrunn av privatøkonomi og kreditthistorikk.

Du kan få innvilget mellom 1 og 15 års nedbetalingstid gjennom samarbeidspartnerne til Sambla. Som en tommelfingerregel medfører et lavere lånebeløp tilbud om en kortere nedbetalingsperiode og visa versa. Husk på at en lengre nedbetalingstid på forbrukslån medfører et dyrere lån totalt sett.

Hvem kan søke hos Sambla?

Det stilles følgende minimumskrav til Samblas søkere:

 • du må ha fylt 20 år
 • du må ha en fast månedlig inntekt på minst 10.000 kroner
 • du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år
 • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger

Dette gjør Sambla til en lånemegler med forholdsvis lav aldersgrense i forhold til andre aktører på markedet. Dersom du er ung og ønsker å ta opp et forbrukslån kan du altså benytte deg av anbudstjenesten. Samtidig må du være oppmerksom på at en lav alder og ustabil privatøkonomi alltid medfører et dårligere lånetilbud.

I tillegg til aldersgrense har Sambla videre et forholdsvis lavt minimumskrav til inntekt på bare 120.000 kroner i året. Her vil imidlertid det samme gjelde som for alder; jo svakere økonomi du har, jo dårligere vil tilbudet ditt bli.

En registrert betalingsanmerkning er som en svart prikk i økonomiboka. Denne viser til et tidligere økonomisk forhold du har misligholdt. I og med at forbrukslån allerede er lån med høy risiko vil betalingsanmerkning medføre avslag på søknaden din.

Heldigvis kan du enkelt rydde opp i både betalingsanmerkninger og inkassosaker ved å innfri den eksisterende gjelden. Da vil anmerkningen slettes, og du vil ha styrket søknaden om forbrukslån betraktelig.

Fordeler med Sambla

Det er flere gode grunner til å søke om forbrukslån gjennom Sambla:

Bedre lånetilbud: Først og fremst er det viktig å huske på at når det kommer til lån uten sikkerhet er det alltid gunstig med lav effektiv rente. Når bankene vet at de konkurrerer om deg blir det også en hel del enklere å oppnå nettopp dette. Sannsynligheten for at du får et bedre lånetilbud gjennom Sambla enn ved å søke individuelt i bankene er stor.

Tidsbesparende: I tillegg til pengene du sparer vil du også spare en hel del tid ved å benytte deg av Samblas tjeneste. Her trenger du ikke å snakke med en rekke forskjellige bankrådgivere for å fremskaffe det beste tilbudet om forbrukslån. Sambla sørger for søknadsprosessen, og gir deg hjelp hvis du er usikker på hvilket forbrukslån du skal takke ja til.

Gratis og uforpliktende: Sambla er både gratis og uforpliktende å bruke. Altså er dette en gyllen mulighet til å skaffe deg en skikkelig oversikt over lånealternativene dine. Dersom du får dårligere vilkår enn du hadde trodd vil du kunne gjøre noe med kredittverdigheten din før du søker igjen.

Eksempel: Renten er variabel og settes individuelt. 150 000 kr over 5 år, nom. 11,9 %, eff. 16,13 % kost. 59 968 kr, tot. 209 968 kr eller 3 329 kr/måned (60 bet.). Nedbet.tid 1-15 år, 5 år dersom du ikke skal refinansiere. Eff.rente: 6,82%-48,76%.