Sbanken Nøkkeltall
25 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 6,98% - 19,98
Effektiv rente
Inntil 5 år
Låneperiode
0 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 9,44%. 95 000 kr o/5 år. Kostnad 23 474 kr. Totalt 118 474 kr

Om Sbanken

Vurdering av Sbanken forbrukslån

Sbanken, tidligere Skandiabanken, har operert på det norske markedet siden 2000, og med stor suksess. De har over 445 000 aktive kunder i Norge, takket være deres forretningsmodell. Den baserer seg på blant annet åpenhet og tilgjengelighet, og de tilbyr gode vilkår for sine kunder. Sbanken er også en miljøsertifisert bedrift.

I 2018 ble Sbanken kåret av Norsk Kundebarometer til Norges 7. beste bedrift, og har fått beste plassering på kåringen blant Norges banker i 17 år på rad.

Hva gjør Sbanken for deg?

Sbanken kan gi deg forbrukslån fra 25 000-500 000 kroner, som du kan bruke på hva du vil. Enten du tenker å pusse opp, kjøpe den bilen du trenger eller refinansiere andre lån vil Sbanken hjelpe deg å nå dine mål.

Du kan også opprette brukskonto, sparekonto, BSU-konto og ta opp bil- eller boliglån hos Sbanken. Alt dette til gode renter og ingen gebyrer.

Sbanken kan i tillegg tilby sine kunder bankkort med kontaktløs betaling og mulighet for betaling via Vipps og Apple Pay, og har også en egen app til Android og iOS som gir deg nøyaktig den samme tilgangen til nettbank på din mobil som på en datamaskin.

Søk på forbrukslån gjennom Sbanken

På deres nettside kan du enkelt navigere rundt de ulike tjenestene de tilbyr. De har egne lånekalkulatorer for hver type lån som forteller deg hvor mye lånet vil koste, hvor mye du kan få i lån og tabeller for nedbetalingsplaner som genereres automatisk ut fra den informasjonen du oppgir – alt dette på deres nettside.

Du kan søke og umiddelbart få et anslag på hvilket lån du kan få. Det finnes som sagt ingen gebyrer, og du kan selvfølgelig betale utover det faste beløpet eller innfri lånet når du måtte ønske.

Når du søker om forbrukslån hos Sbanken, går det gjennom 6 steg:

  1. Du må oppgi informasjon om hvem du er, som for eksempel arbeidsstatus, utdanning og hva du ønsker å bruke lånet ditt, i tillegg til hvor mye du ønsker å låne
  2. Basert på informasjonen du oppgir i steg 1, vil du med en gang få en beskjed om søknaden din blir godkjent
  3. Her må du oppgi flere opplysninger om deg selv (dette avhenger litt av om du er kunde hos Sbanken fra før av)
  4. Sbanken oppgir hvor mye de kan tilby deg, og du velger et beløp
  5. Ut fra valget i steg 5 vil du få et tilbud om lån og renter
  6. Dersom du er fornøyd med tilbudet vil du nå få mulighet til å signere

Det kan være greit å vite at du helt uforpliktende kan søke til siste steg før du velger å signere tilbudet.

Med en laveste rente på 7,76% og en gjennomsnittsrente på 9,90% er Sbanken svært konkurransedyktige i markedet, og kan ifølge Finansportalen tilby det billigste forbrukslånet på 150 000 kroner over 5 år. På deres nettside har de også linket til sammenligning av forbrukslån via Finansportalen, noe som taler om en stor selvsikkerhet hos Sbanken.

Hva krever Sbanken av deg og hvilke betingelser stilles?

For å ta forbrukslån i Sbanken trenger du i første omgang å dokumentere at du har en registrert inntekt som du skatter for. Du må også være fylt 23 år, og kan ikke ha aktive inkassosaker. Send inn din søknad, og du vil raskt få svar på hvilke muligheter du har hos Sbanken.