Thorn Nøkkeltall
10 000  -  100 000 kr
Lånebeløp
Fra 12,90 - 39,9
Effektiv rente
5 år
Låneperiode
25 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-. Eks. beregnet m. bet. via avtalegiro

Om Thorn

Vurdering av Thorn privat finans forbrukslån

Skal du vurdere et Thorn Forbrukslån?

Thorn privat Finans har tilbudt smålån siden 1970 og har løsninger som passer for de fleste behov du måtte ha. De har såkalte pauselån for deg som vil låne penger hvor man kan få betalingspauser fra lånet uten ekstra gebyr. Her får du smålån som kan brukes til akkurat det du har behov for.

Lånemuligheter

Thorn har lånemuligheter opp til 100 000kr og nedbetalingstid på inntil 6 år. Med deres praktiske lånekalkulator kan du sjekke effekten av forskjellig nedbetalingstid og lånebeløp. Ved å forsøke forskjellige alternativer kan du bestemme hvilken løsning som passer best for deg og dine behov.

Med pauselån kan du, innen bestemte rammer, velge når du kunne tenke deg en betalingspause på smålånet. Dette tilbyr de uten å pålegge ekstra gebyr når du benytter deg av muligheten. Månedsgebyrer og etableringsgebyr varierer mellom typene lån.

Thorn tilbyr ikke bare forbrukslån, men har også en del løsninger som er tilpasset ønsker og behov hos forskjellige kunder.

Thorn Pauselån

Som nevnt har de pauselån i tillegg til sitt standard forbrukslån. Med dette kan du få gebyrfrie betalingsfrie måneder. Det kan høres ut til å være noe mer fleksibelt enn det er. I løpet av lånet vil du få anledning til å benytte deg av to betalingsfrie måneder. Men på et år, er det kun tilgang til en betalingsfri måned.

De har det de kaller «Trygglån» som forsikrer deg mot arbeidsledighet. Med dette lånet, som har halvparten av maksbeløpet til forbrukslånet, kan du få opptil 12 måneder hvor forsikringen betaler avdragene på lånet. Dette er en meget praktisk løsning om man skulle være så uheldig å bli arbeidsledig over en lengre periode.

Og til slutt har de «Produktfinans» som er lån til finansiering av elektronikk og hvitevarer, som er en praktisk løsning for å få finansiert spesifikke produkter. I denne finansiering tilbyr de også å levere varene hjem til deg.

Krav med Thorn Forbrukslån

For å låne hos Thorn må du være over 25 år. De spesifiserer ikke flere krav på sidene sine, men det er vanlig at man også krever fast inntekt. Ytterlige krav vil i så fall fremkomme i løpet av søknadsutfyllingen.

Annet å vite om långiver

De har tilbudt forbrukere å låne penger i over 40 år og har erfaring med denne typen smålån. Du kan få hjelp til søkeprosessen fra kundeservice om det er noe du lurer på. Du vil få raskt svar på søknaden, men lån på dagen kan man ikke forvente fra Thorn.

Som med andre långivere, vil du hos Thorn ha både fordeler og ulemper. Vi starter med å nevne fordeler ved å benytte seg av løsningene deres. En av fordelene er at de har et lavt minimumsbeløp for hva du kan få lån. Om det ikke er så mye du trenger. Er det noe upraktisk om du blir bedt om å låne mer penger enn du egentlig hadde tenkt. I så tilfelle er fristelsen stor for at vi kjøper mer enn vi hadde tenkt oss, og fordyrer kjøpet på den måten. De har ingen krav til sikkerhet. Dette er en ganske vanlig betingelse når vi snakker om forbrukslån.

Og de har også et ganske enkelt søknadsskjema. Men de har også noen ulemper. Renten de opererer med er ganske høy i forhold til sine konkurrenter. På andre lån enn pauselån, tilbyr de ikke betalingsfrie måneder og gir dermed mindre fleksibilitet på den måten. Som tilbyder av forbrukslån, så er den største ulempen at lånesummen er ganske lav i forhold til konkurrentene. Når konkurrentene tilbyr 350 000,- til 500 000,-, tilbyr Thorn kun 100 000,-

Thorn gir smålån på inntil 100 000,-. De er et firma med lang erfaring i markedet og de gir deg en rask vurdering på dine lånemuligheter. De garanterer ikke lån på dagen, men leverer ganske raskt når søknaden er innvilget.