Tjenestetorget Finans Nøkkeltall
5 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
Fra 6.9 - 24,9
Effektiv rente
15
Låneperiode
50 år
Aldersgrense
Eksempel: Eff. rente 10,35%, 60.000 o/3 år. Kostnad: 9.598. Totalt: 69.598.

Om Tjenestetorget Finans

Fyll ut ett skjema og få tilbud fra flere banker – gratis og uforpliktende!

Tjenestetorget har siden 2004 hjulpet privatpersoner med å sammenlignende produkter og tjenester – på alt fra forbrukslån til eiendomsmeglere. Konseptet er enkelt: Ved å fylle ut ett skjema mottar du spesialtilpasset tilbud fra flere leverandører. På den måten kan du velge den tilbyderen som best passer ditt behov.

Slik fungerer tjenesten:

  1. Du fyller ut ett enkelt skjema.
  2. Skjemaet sendes direkte til de leverandørene du selv velger.
  3. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du står fritt til bare å benytte de tilbudene du vil.

Hvorfor Tjenestetorget?

Bruk Tjeneste Torget Finans for å sende anbud på ditt lånebehov. Med Tjenestetorget Finans kan du enkelt og gratis motta tilbud om forbrukslån uten sikkerhet fra flere lånetilbydere

Den uforpliktende søknaden kan du sende inn på under 3 minutter. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut ønsket lånebeløp, nedbetalingstid og noen korte persons- og bakgrunnsopplysninger.

Etter kort tid vil du motta tilbud fra flere banker. Du bestemmer selv om du vil godta tilbudene eller ikke.

Sammenlign tilbud fra flere banker

Priser, renter og betingelser på forbrukslån kan variere mye mellom bankene. Da er det viktig å ikke ta til takke med det første og beste du mottar. Spesielt renteforskjellen kan være stor. Renten fastsettes på individuell basis, avhengig av kredittscore, sikkerhet, inntekt, alder, geografi osv.

Med Tjenestetorget Lånemegler kan du sende inn én søknad med identiske opplysninger til alle banker, slik at du er sikker på at tilbudet du mottar er basert på mest mulig like kriterier. En annen fordel er at hvis du får avslag av en bank, så kan du bli akseptert et annet sted.

Samle smålån til ett større lån

Du trenger ikke å bruke forbrukslån til forbruk. Det kan faktisk være vel så gunstig å benytte seg av finansieringsløsningen til å rydde opp i egen økonomi. Å samle dyr kredittkortgjeld og smålån i et forbrukslån kan være noe av det smarteste du gjør for gjeldssituasjonen din. Ifølge undersøkelser kan hele 1 av 4 kan spare penger.

I tillegg til å få lavere rente og lånekostnader vil refinansiering hos Tjenestetorget Finans’ Lånemegler også hjelpe deg til å bli mer organisert. Å sjonglere flere kredittkort og smålån kan fort bli en belastning i hverdagen – både økonomisk og psykisk. Da er det enklere å kun måtte forholde seg til én betalingsdato og ett beløp i måneden.

Refinansiering kan imidlertid være en svært tidkrevende prosess. Det er også her Tjenestetorget Finans’ Lånemegler hjelper deg – du får flere lån fra flere banker, raskt og enkelt. Du fyller kun ut ett skjema. Deretter velger du hvem du ønsker tilbud fra. Så kan selv velge om du vil godta bankenes tilbud eller ikke.

Betingelser hos Tjenestetorget

  • For å kunne søke om lån må du være over 23 år, og ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Den øvre lånegrensen er på 500.000 kroner og du får inntil 15 år til nedbetaling. Nominell rente er fra 6,9% til 24,9%. Eksempel: Effektiv rente 11,9%, 150.000 o/5 år. Kostnad: 9.598. Totalt: 46.000. Fastsettelse av rentesatsen er basert på en individuell kredittvurdering.
  • Fyll ut ønsket lånebeløp – det vil si restgjeld på lån som du ønsker å refinansiere + eventuelt nytt forbrukslån.
  • Renter, gebyrer og om du faktisk får innvilget lån varierer mellom de ulike bankene.
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Søk refinansiering i forbrukslån hos Tjenestetorget i dag!