Uno Finans Nøkkeltall
10 000  -  600 000 kr
Lånebeløp
Fra 5,01
Effektiv rente
15 år
Låneperiode
20 år
Aldersgrense
 Eksempel: Eff. rente 11.31%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 43 467. Totalt 193 467

Om Uno Finans

Vurdering av Uno Finans forbrukslån

Lån med og uten sikkerhet – har du betalingsanmerkning kan du refinansiere!

Uno Finans er ingen långiver, men en låneagent som hjelper deg med å få et godt tilbud. Alle som skal låne penger er klar over at dette koster, og det er derfor viktig å få denne kostnaden så langt ned som mulig. Den beste måten å gjøre det på er å søke om samme lån hos flere banker. Dette kan høres ut som en veldig stor jobb, og det er her låneagenter som Uno Finans kommer inn i bildet.

Hvem er Uno Finans

Uno Finans er altså en låneagent som formidler forbrukslån i størrelsesorden fra 10 000 til 500 000 kr. Siden de samarbeider med banken BlueStep, kan de også hjelpe deg som har betalingsanmerkninger. Dette krever dog at du har sikkerhet i egen bolig. De formidler også boliglån opptil 10 millioner kroner. Dette er selvfølgelig med pant i den boligen som blir kjøpt for pengene.

Uno Finans har et kontor i Oslo, der kundemedarbeiderne sitter. Disse kan du ikke besøke, men du kan nå dem på telefon alle hverdager. Hjemmesiden deres er også full av informasjon om tilbudene de har, og om privatøkonomi.

Dette er noen av bankene Uno Finans samarbeider med:

 • yA Lånet
 • Bank Norwegian
 • Nordax Bank
 • BlueStep
 • Bank2
 • Kraft Bank
 • My Bank

Når du har sendt inn søknaden din til Uno Finans, vil de sende den videre til alle sine samarbeidspartnere. Det vil si at flere banker vil konkurrere om å gi deg et godt tilbud. Dette er ikke noe du trenger å betale for. I stedet får Uno Finans betalt av de bankene de samarbeider med. Når tilbudene kommer inn, vil låneagenten presentere disse for deg. Du velger selv hvilket du vil takke ja til, og kan også velge å takke nei til alle.

Kontaktopplysninger

Nettside: unofinans.no

Telefonnummer: + 47 40 00 51 60

E-postadresse: kundeservice@unofinans.no

Kundeservice har åpent fra 08.30 til 16.00 mandag til fredag

Lånemuligheter

Uno Finans hjelper deg som trenger større eller mindre lån. Dette kan være et forbrukslån for å hjelpe deg med en uforutsett regning eller en nødvendig oppussing av boligen. Du kan også låne til refinansiering av gammel og dyr gjeld, eller du kan få lån til å kjøpe bolig.

Du låner ikke pengene fra låneagenten. Det de gjør er å hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Det laveste beløpet du kan søke om er 10 000 kr, og det høyeste er 600 000 kr. Dette gjelder forbrukslån, altså lån uten sikkerhet. Nedbetalingstiden ligger på mellom 1 og 15 år. Jo kortere nedbetalingstid du velger, desto billigere blir lånet.

Priseksempler på et lån gjennom Uno Finans

Dersom du velger å låne 100 000 kr og nedbetale dette over 5 år, vil den nominelle renten kunne ligge på 11,39 % og den effektive på 13,06 %. Det betyr at du totalt betaler tilbake 133 425 kroner.

Det er viktig at du er klar over at dette eksempelet er hentet ut fra det lovpålagte eksempelet Uno Finans må ha på siden sin. Det er kun et estimert anslag. Den reelle kostnaden på nettopp ditt lån vil stå i det tilbudet du får. Renten, som er en av kostnadene du betaler for lånet ved siden av eventuell terminavgift og etableringsavgift, avgjøres etter at det har blitt foretatt en kredittsjekk av deg.

Kravene til deg som søker lån gjennom Uno Finans

Uno Finans samarbeider med en lang rekke banker, og disse bankene vil ha litt forskjellige krav til den som søker om lån. I utgangspunktet må du tilfredsstille følgende krav:

 • Over 20 år.
 • Ha fast inntekt, som regel minst 120 000 kr.
 • Være uten betalingsanmerkninger med mindre du kan stille med sikkerhet i bolig.
 • Ha fast bopel i Norge.
 • Ha konto i en norsk bank.

Videre må du ha din egen BankID da det er denne du bruker til å signere elektronisk. Dette sikrer at banken vet at du er du, og at ingen kan søke om lån i ditt navn. Dersom du velger å søke sammen med en medsøker, må også denne oppfylle de samme kravene.

Slik søker du om forbrukslån

Dagens teknologi har medført at det er enklere å søke om lån enn det var før. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det søknadskjemaet som ligger klart til deg på nettsidene til Uno Finans. Du må fylle ut personlig informasjon samt hvor mye du ønsker å låne.

Uno Finans vil foreta en kredittvurdering, og deretter sender de eventuelt søknaden videre til sine samarbeidspartnere. Svarene vil komme elektronisk, og godtar du et av tilbudene du får kan du signere med BankID. Deretter utbetales pengene til din bankkonto.

Fordeler med Uno Finans

 • Samarbeider med mange banker.
 • Tilbyr også hjelp til å finne rimelig boliglån.
 • Du kan låne opptil 600 000 kr.
 • Opptil 15 års nedbetalingstid.
 • Du får hjelp til å velge det beste tilbudet.