yA Bank Nøkkeltall
25 000  -  500 000 kr
Lånebeløp
fra 8,95
Effektiv rente
Inntil 15 år
Låneperiode
30 år
Aldersgrense
Eff.rente 17,54%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 900,-, Totalt: 95 413,-

Om yA Bank

Vurdering av yA Bank Forbrukslån

Ser du etter informasjon om yA Bank forbrukslån?

yA Bank ble etablert i 2006 og har i dag over 100 000 kunder. Målet til yA bank er å tilby gode produkter til best mulige betingelser. YA Bank har vunnet Dine Pengers Bank-NM 8 år på rad under kategorien «Beste konto». De startet opp i 2006 og har nå over 100000 kunder. De satser på å bli din bank nummer 2 og vil kunne tilby de produktene du ønsker når du trenger forbrukslån, kredittkort eller refinansiering. De har en meget praktisk nettbankløsning som gir deg full oversikt over produktene du har hos Ya Bank som er meget brukervennlig og intuitiv.

yA Bank er en norsk bank med konsesjoner gitt av norske myndigheter. De er også underlagt norske tilsynsmyndigheter.

yA Bank eies i dag av svenske Resurs Holding AB. De har det siste året hatt en stor økning i utlånsvolumet. Blant deres mulige lån finner vi også spesialrettede lån mot bruktbillån, båtlån, caravan-lån og MC-lån.

Lånemuligheter

Hos yA Bank får du låne opp til 500 000,- med nedbetalingstid på inntil 15 år. På sidene kan du finne frem til hvor mye du ønsker i månedlige innbetalinger ved å variere mellom hvor mye du vil låne og hvor lang nedbetalingstid du vil ha.

yA Bank er en fleksibel bank og forsøker å hjelpe med forespørsler du måtte ha under nedbetalingsperioden. Når du skal vurdere kostnaden på lånet ditt, er det viktig å ta med gebyrer i beregningen. De har månedsgebyret på 65kr, og et etableringsgebyr på 900 kr.

yA Bank har fordeler og ulemper som alle andre banker har. Av fordeler kan vi nevnte at du her har muligheten for å velge inntil 3 års avdragsfrihet når du søker. Dette er et meget praktisk alternativ om du ønsker å ha lavere innbetalinger i første delen av nedbetalingstiden. De har en ganske høy maksgrense for hva du kan låne på 500000, noe som gjør dette til et praktisk lån som kan dekke det meste av behov og ønsker. De har en veldig enkel søknadsprosess som gjør at terskelen for å søke passer for de fleste. Mange kan finne på å bli skremt av kompliserte låneprosesser, noe de ikke har noen grunn til her.

Behandlingen av søknaden er rask og effektiv og du får svar på din låneforespørsel kort tid etter du sender søknaden avgårde. yA Bank imøteser refinansiering av smålån og kredittkort. Mange som ønsker forbrukslån ønsker i dag å få refinansiert dyre kredittkort og smålån og er kun interessert i å søke hos tilbydere som også vil refinansiere. Ulemper er at minstebeløpet er ganske høyt. Det minste beløpet du kan låne hos dem er 25 000,-. For noen kan dette være uforholdsmessig høyt om man kun ønsker å låne et mindre beløp.

Krav

Hos yA Bank må du ha fylt 23 år, ha en brutto årsinntekt på minimum 200 000,- og du kan ikke ha betalingsanmerkninger for å låne penger av dem.

Annet å vite om långiver

Når du søker forbrukslån hos yA Bank kan du også søke om avdragsfrihet over en periode. Det kan være en stor fordel når du vet at økonomien er en god del bedre om 1-2 år enn den er i dag. Benytt deres forbrukslån og kjøp det du lenge har ønsket deg. Hos yA Bank får du ikke lån på dagen, men straks du er godkjent, har du pengene på konto om kun kort tid.

yA Bank kan skaffe deg forbrukslån på opptil 500 000,-. Med en meget praktisk nettløsning får du god oversikt over lånet ditt. Her får du god service og rask tilbakemelding om du ikke har behov for lån på dagen.