4 / 5 ( 13 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Eminentor – setter kundene i sentrum!

Eminentor er et kundeorientert selskap som formidler lånesøknader fra kundene sine til flere store og små banker, og dermed lar kundene sjekke og velge lån med den laveste renten. Denne sammenligningstjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende.

Daglig får kundene hjelp med nye lån eller å flytte sine gamle lån til en bedre bank..Ved å samle sine lån i en bank som gir lavere rente, betaler kundene mye mindre i måneden. Eminentor sine kunder kan glede seg over at de har penger til overs når alle regningene er betalt, en bedre privatøkonomi, større kontroll og livsglede.

Eminentor har en svært velfungerende kundeservice som hjelper kundene med spørsmål som har å gjøre med søknaden, låneprosessen og banktilbud. Alle kunder som får et tilbud får en personlig lånerådgiver.

På MinSide kan kundene sammenligne og velge tilbud som passer deres privatøkonomi.

Lånemuligheter

Hos Eminentor kan du låne mellom 5000 og 500.000 kroner. Du kan velge mellom 3-15 års nedbetalingstid eller det bankene kaller en fleksibel nedbetalingstid. Eminentor har en meget praktisk lånekalkulator som raskt regner ut terminbeløpet for deg avhengig av størrelsen på lånebeløpet og nedbetalingstid du velger.

Nominell rente hos Eminentor er fra 6,99%-19,99%. Med en effektiv rente på 8,69 på 65.000 kroner over 5 år er totalkostnaden 91 368 kroner. Bankene Eminentor samarbeider med gir deg også mulighet til å velge mellom faste og fleksible månedsbeløp. Eminentor legger stor vekt på at lånet skal passe for sine kunder og deres hverdagsøkonomi. Eminentor ønsker å bidra til bedre råd for sine kunder.

Samarbeidsbankene til Eminentor kaller forbrukslånet for personlige og fleksible lån hvor betingelsene er helt avhengige av personen som tar opp lånet. Du kan bruke lånet til hva du vil, og lånet tas opp uten sikring. Noen banker tilbyr også betalingsutsettelse for kunder som av og til får andre uforutsette kostnader.

Krav for å få lån hos Eminentor

For å kunne benytte deg av sammenligningstjenesten til Eminentor er det fire kriterier som må innfris. Du må være over 20 år gammel for å få søknaden vurdert og du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Bruttoinntekten din må være høyere enn 200.000 kroner i året og din alder + valgt nedbetalingstid kan ikke være høyere enn 80 år. Dersom alt dette er i orden vil Eminentor formidle søknaden din til sine samarbeidsbanker.

Fordeler med å velge Eminentor

Gratistjenesten fra Eminentor handler om å skape synlighet om ulike lånetilbud for sine kunder, samtidig som Eminentor prøver å få bankene til å presse ned renten.

Å bruke tjenesten koster ikke deg som kunde noe ekstra på lånet.

Eminentor sender din søknad til 8 banker i Norge, som konkurrerer om deg som kunde ved å gi deg sitt beste mulige tilbud. Bankene er oppmerksomme på at lavest lånerente er av viktig betydning for kundene.

På under en time mottar du banktilbudene på din personlige kodesikrede MinSide hvor du kan sammenligne tilbudene, og velge den banken som passer deg best Du velger det beste lånetilbudet, signerer gjeldsbrevet digitalt med BankID og innen 1-3 bankdager er pengene overført til din konto. Smidig og trygt for deg som kunde!

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Eminentor AS

E-post

info@eminentor.no

Adresse

Sinsenveien 47C

0585 Oslo

Telefon

02453

Kundeservice

https://www.eminentor.no/kundeservice/

Vilkår

https://www.eminentor.no/kundeservice/vilkår/

Nettside

https://www.eminentor.no

Åpningstider

Mandag-Fredag 10-16