Rating

Send omtale
forbruslan_admin_@
Sist oppdatert: 23 Mai 2019
flekisbelt lån med gode betingelser

En fleksibel lånegiver med gode betingelser

Instabank – svært fleksibel långiver med gode betingelser

Synes du de tradisjonelle bankene på markedet har lite forståelse for din privatøkonomi? Ønsker du et forbrukslån du kan styre helt fritt, slik det passer i din hverdag? Instabank er en nytenkende aktør på markedet for forbrukslån. Her er målet å tenke som kunden, og ikke som en bank.

Hvem er Instabank?

Instabank har sitt hovedfokus på det de kaller fremtidens forbrukere. Da grunnleggerne startet banken var de alle opptatte av å snakke med kundene sine for å forstå deres behov. Derfor jobber Instabank kontinuerlig med å utvikle nyskapende og fleksible banktjenester.

Instabank er en digital bank som ønsker å gjøre din hverdag enklere. På bakgrunn av denne målsettingen er banken blitt en progressiv aktør som gjør store skritt inn på forbrukslånmarkedet. Instabank har nylig åpnet for utlån av forbrukslån i Finland. Finske kunder kan nå låne mellom 500 og 50 000 Euro fra forbrukslåntilbyderen. Det finske ordet for lån er laina.

Med kundene som hovedfokus tilbyr Instabank lånemuligheter til både forbruk og refinansiering. Dersom du sitter med ugunstig gjeld uten sikkerhet kan denne banken derfor være et godt alternativ for deg.

Lånemuligheter og vilkår hos Instabank

Du kan låne inntil 500.000 kroner uten sikkerhet hos Instabank. Banken tar ingen pant i boligen din eller andre eiendeler. De stiller heller ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt.

Med et fleksibelt lån hos Instabank får du en lånekonto med en øvre grense for hva du kan ta ut som lån. Du betaler renter og avdrag kun på det du bruker, og nedbetalingen er fleksibel.

Banken gir deg det som kalles en fleksibel nedbetalingstid. Dette kan være en svært gunstig løsning dersom du ønsker full frihet på lånet ditt. Med denne strukturen har du ingen fastsatt nedbetalingsperiode.

Nominell rente hos Instabank ligger på mellom 7,99% og 19,99%. Dette er konkurransedyktige rentesatser med hensyn til forbrukslån. Det koster 900 kroner å etablere lån hos Instabank, og termingebyret er på 40 kroner.

Totalt sett betyr dette at Instabank kan tilby deg et gunstig forbrukslån.

Derfor bør du refinansiere hos Instabank

Dersom du er på utkikk etter en god tilbyder av refinansiering er dette svært viktig. Effektiv rente og nedbetalingsperioden din vil ha mye å si for lånesituasjonen din.

Dersom du velger å refinansiere hos banken kan den lavere renten gi deg pusterommet du trenger i hverdagen. Da får du nemlig muligheten til å betjene lånet med den kapasiteten du har til enhver tid.

Med en vanskelig gjeldssituasjon vil dette være svært positivt for mange låntakere. Da vil refinansieringen både spare deg for penger – og gi deg frihet til å betjene gjelden din. Den eneste begrensningen på fleksibel nedbetalingstid er at din alder ikke overstige 65 år.

Instabank retter seg videre mot refinansiering. Det betyr at du vil få god hjelp gjennom hele søknads- og nedbetalingsprosessen. Dersom du lurer på noe kan du kontakte en bankrådgiver. Du kan også be Instabank om å flytte gjelden for deg, slik at du slipper å bruke tid på det praktiske rundt refinansieringen.

Fordelene med refinansiering i forbrukslån

Refinansiering i forbrukslån er spesielt gunstig i to situasjoner:

 • når du har gjeld uten sikkerhet hos mer enn én långiver
 • når du har sittet med forbrukslånet ditt en stund

Dersom du har gjeld uten sikkerhet på for eksempel flere kredittkort vil du i 99% av tilfellene spare penger ved å refinansiere. Dette er fordi du betaler dobbelt opp med renter og gebyrer når gjelden er spredt.

Hvis du i stedet samler gjeldsbeløpene i ett forbrukslån får du ordnet opp i utgiftene dine. Da får du én långiver å forholde deg til. Du vil også få en lavere effektiv rente fordi du har et høyere lånebeløp i refinansieringslånet ditt. Effektiv rente henger alltid sammen med hvor mye penger du låner.

Lånemarkedet endrer seg kontinuerlig. Derfor kan det også hende at renten har gått ned siden du tok opp forbrukslånet ditt. Da er det lurt å ta en titt på markedet. Det kan godt hende at du vil få bedre vilkår ved å refinansiere lånt ditt hos en ny långiver som Instabank.

Slik søker du refinansiering hos Instabank

Du gjør lurt i å søke om refinansiering hos Instabank. Her vil du møte en bank som er interessert i dine økonomiske behov. Du kan også regne med en konkurransedyktig rentesats og gode vilkår for lånet ditt.

Det er enkelt å søke via Instabank sine nettsider. Her legger du inn ønsket lånebeløp og noen personopplysninger. I løpet av kort tid vil du få svar på søknaden din, og kan komme i gang med refinansieringen.

Trenger du et gunstig lån til refinansiering? Søk hos Instabank i dag.

 

Anbefalte forbrukslån
 • 10 000 - 500 000 kr Lånebeløp
  7,90 - 19.00% Eff. rente
  20 år Aldersgrense
  1 dag Utbetaling
  Eff. rente 11,90%, kr 150.000, o/5 år. Kostnad kr 46.600, totalt kr 196.600
 • 5 000 - 600 000 kr Lånebeløp
  8,99 - 21,24% Eff. rente
  23 år Aldersgrense
  1 dag Utbetaling
  Eksempel: Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-
 • 10 000 - 500 000 kr Lånebeløp
  7,49 - 24,4% Eff. rente
  25 år Aldersgrense
  1 dag Utbetaling
  Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256
Siste artikler
Anbefalte sider
 • Oversiktlig
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende
Nettavisen Lånehjelpen er en uavhengig finansportal og
et kommersielt samarbeid med Netpixel media AS
Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Nettavisen får en provisjon på alle forbrukslån som blir innvilget