Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 11 november 2016

Hva er hurtiglån?

Når du benytter deg av et hurtiglån, kan du få pengene på konto nesten umiddelbart. Andre typer lån, vil typisk ta lengre tid enn dette. For eksempel kan man benytte seg av såkalte SMS-lån, hvor du kan søke om lånet på SMS, og du får svar på SMS. I tillegg bekrefter du lånet ved å svare på denne meldingen, og om du rekker det innen et spesifikt tidspunkt på dagen, ofte bruker man kl. 13 som grense, så kan du ha pengene på konto samme dag. Kommer svaret etter kl. 13, kan det være at du må vente til dagen etter for å få pengene.

Disse lånene er ofte dyrere enn andre, da tilbyderne tar seg betalt for rask service, og  en økt risiko forbundet med dette. Du kan oppleve renter omregnet til årsrente på oppimot 200%, eller mer. Disse lånene har gjerne kortere tilbakebetalingsfrist, og er derfor ikke nødvendigvis så dyre i kroner og øre.

Rask tilbakebetaling

Denne typen lån bør man betale tilbake så raskt som mulig. Det kan være en fordel i noen situasjoner om du virkelig trenger kontanter der og da, men man må være bevisst på at de også koster ekstra. Det er også ofte ganske høye gebyrer forbundet med denne typen lån.

Finn billigste hurtiglån her

  • Oversiktlig
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende