Instabank Nøkkeltall
5 000 - 500 000 kr
Lånebeløp
Fra 7,9
Effektiv rente
Inntil 15år
Låneperiode
40 år
Aldersgrense
Effektiv rente 16,24 %, 65 000, over 5 år, kostnad: 28 068, totalt: 93 068

Om Instabank

Om Instabank

Instabank er en ny digital bank som er opptatt av nytenking i bransjen. Grunnleggerne av banken har lang erfaring fra bankindustrien, men deler en lidenskap om å skape noe nytt. Instabank ønsker å endre måten forbrukeren benytter seg av banktjenester på og vil skape en bank som tenker som kunden, ikke som en typisk bank. Derfor har Instabank et stort fokus på smålån som kan realisere kundenes ambisjoner og drømmer.

Lånemuligheter

Instabank tilbyr følgende lån:

Rammekreditt

Du får en konto hos Instabank med en øvre grense (ramme) for hva du kan ta ut som lån. Du betaler renter og avdrag kun på det du bruker, og nedbetalingen er fleksibel. Dette er et fleksibelt alternativ, og fint for deg som ønsker å alltid ha finansiering tilgjengelig.

Nedbetalingslån

Du får utbetalt lånet direkte på din brukskonto, og du betaler et fast månedsbeløp med en fast nedbetalingsplan. Maksimal nedbetalingstid er 5 år. Dette er et fint for deg som liker forutsigbarhet.

Refinansiering

Når du refinansierer tar vi oss av gjelden du har i andre banker – og du får samlet alt i ett lån hos oss. Slik får du som oftest lavere rente, bedre betingelser og bedre oversikt. Refinansiering er en form for nedbetalingslån.

Nominell rente hos Instabank er fra 7,90%-19,99%. Med en effektiv rente på 16,24 på 65.000 kroner over 5 år er totalkostnaden 93.068 kroner. 

Krav for å få lån hos Instabank

For å kunne benytte deg av personlånet til Instabank er det fire kriterier som må innfris. Du må være over 23 år gammel for å få søknaden vurdert og du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Bruttoinntekten din må være høyere enn 250.000 kroner i året og din alder + valgt nedbetalingstid kan ikke være høyere enn 80 år. Dersom alt dette er i orden vil Instabank vurdere lånesøknaden din.

Fordeler med å velge Instabank

Søknadsprosessen er helt nettbasert og i de fleste tilfeller får du umiddelbart svar. Dersom banken behøver mer tid for å vurdere søknaden din har Instabank mål om å gi deg svar i løpet av 24 timer.