5 / 5 ( 36 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Smålån fra Klikklån

Klikklån oppstod opprinnelig i samarbeid med Thorn og tilbyr smålån på det norske markedet. Hvis du vil låne penger til mindre utgifter kan dette være alternativet for deg. De tilbyr et godt alternativ for denne typen lån når du har behov for et mindre innkjøp. Eller om du ser etter et mindre oppussingsprosjekt, for eksempel.

Lånemuligheter

Hos Klikklån kan du få lån på inntil 40000 kr med nedbetalingstid på inntil 6 år. En perfekt løsning for en kortsiktig utfordring. Kanskje har du fått kontroll av huset og fått pålegg om å bytte sikringsskap eller liknende. I mange tilfeller kan et smålån hjelpe oss ut av en kortsiktig utfordring.

Ønsker du å vurdere utsettelse av innbetalinger eller reduksjon av beløpet må dette vurderes i hvert tilfelle. De annonserer ikke med faste regler på dette området. Månedsgebyret hos dem er på 45kr, og de har et etableringsgebyr på 695 kr.

Søknadsprosess

Når du fyller ut et skjema med personlig informasjon hos Klikklån vil du kunne få svar på søknaden din med engang. Deretter er det opp til deg selv om du vil gå videre med avtalen.
Om du velger å gå videre må du legge ved ønsket dokumentasjon, dette gir Klikklån nærmere informasjon om, og signert låneavtale. Om du signerer med din BankId har du muligheten til å få pengene inn på kontoen samme dag som lånet er blitt godkjent, senest dagen etter.

Annet å vite om långiver

Klikklån ble startet opp som et samarbeidsprosjekt med Thorn for smålån til de som trenger en mindre sum penger for når man har fått en uforutsett utgift eller ønsker å investere i varer som er innenfor kostnadsbeløp som de tilbyr lån for. Søker du tidlig på dagen kan du hos dem få lån på dagen som utbetales samme dag. Rekker de ikke å betale det ut samme dag, betaler de det ut neste virkedag.

Hos Klikklån kan få lån på inntil 40000 kr. Har du fått en uventet utgift eller ønsker å investere i utstyr eller interiør innenfor lånerammen, kan du her til og med få lån på dagen.

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Klikklån – samarbeid med Thorn
E-post info@klikklan.no
Adresse Postboks 40 Bryn, 0611 Oslo
Telefon 21 62 63 61
Kundeservice https://www.klikklan.no/laaneinfo.aspx
Vilkår https://www.klikklan.no/vilkaar.aspx
Nettside https://www.klikklan.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 17.00