Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 17 september 2018
beste tilbud forbrukslån

Lånemegler gir deg de beste tilbudene på forbrukslån

Skal du søke om forbrukslån, men synes det er vanskelig å finne ut av hvilket som er best? Har du opplevd å finne stor prisvariasjon blant de forskjellige tilbyderne? Sliter du med å bestemme deg for hvilken bank du skal henvende deg til? Hvis du faller inn i en av disse kategoriene har vi gode nyheter til deg. Lendo er en lånemegler på markedet for forbrukslån, som sørger for at du til enhver tid mottar de beste tilbudene.

Hvis du har bestemt deg for å søke forbrukslån eller vurderer refinansiering tilbyr Lendo en svært gunstig tjeneste for norske forbrukere.

Hvem er Lendo?

Lendo er som nevnt en lånemegler. Selskapet eies av Finn.no og er en del av Schibsted-konsernet. Lendo samarbeider med en rekke forskjellige banker i Norge og bedriftens mål er å skaffe deg bedre lånevilkår. Dette gjør de ved å ta hånd om søknadsprosessen din på en effektiv måte.

Lendo fungerer som en anbudsside for forbrukslån. Når du leverer inn søknaden din om forbrukslån sender Lendo den ut til samarbeidspartnerne sine (over 10 forskjellige banker). Og du får de beste tilbudene i retur.

I stedet for å sitte i timevis og gå over markedet på egenhånd gjør Lendo jobben for deg. Hvis du lurer på noe i løpet av søknadsprosessen har Lendo også et fantastisk kundeservice-team som hjelper deg. Dette er søknad om forbrukslån gjort så enkelt som mulig for deg.

Hvilke vilkår får du hos Lendo?

Fordi Lendo samarbeider med så mange forskjellige banker kan de tilby svært kompetitive vilkår. Den laveste renten bankene Lendo samarbeider med er så lav som 6,99%. Dette er en av de beste rentene som finnes på det norske forbrukslånmarkedet. Og siden rente vil ha enorm innvirkning på totalkostnaden på forbrukslånet ditt gjør du lurt i å benytte deg av Lendos anbudstjeneste.

Fordi Lendo i seg selv ikke er en bank jobber selskapet ene og alene for at du skal få de beste lånevilkårene mulig. Ved å gi deg muligheten til å sammenligne bankene opp mot hverandre kan du føle deg trygg på at du velger den beste.

Vilkårene du mottar fra Lendo vil til enhver tid være de beste selskapets samarbeidspartnere har å by på. Lendo gjør det altså til en enkel oppgave å navigere blant havet av forbrukslåntilbydere. Det eneste du trenger å gjøre er å levere inn søknaden din, så sørger Lendo for resten.

Få beste vilkår for forbrukslån her

Refinansiering med Lendo

Dersom du har smålån eller kredittkortgjeld, og spesielt hos mer enn én långiver, gjør du lurt i å vurdere refinansiering. De fleste kredittkortselskaper i Norge har en effektiv rente på rundt 25%. Ved å benytte deg av Lendos anbudstjeneste kan du få denne renten senket betraktelig.

Når du samler all gjelden i ett forbrukslånlån kan du spare tusenvis av kroner i renteavgifter og gebyrer i året. Har du eksempelvis 100.000 kroner i kredittkortgjeld med en effektiv rente på 25% vil du spare 10.000 kroner i året ved å få denne renten ned til 15%.

Refinansier dyre smålån og kredittkort å få en bedre økonomi

Slik kan Lendo hjelpe deg

Har du en drøm du ønsker å realisere? En ferie du har tenkt på lenge eller et kjøkken som skal pusses opp?

Et forbrukslån gjør det mulig for deg å investere i drømmen din. Allikevel er det viktig å være klar over at et forbrukslån er kostbart. Både rente og nedbetalingstid vil ha stor påvirkning på lånets kostnad.

Lendo hjelper deg med å finne de beste vilkårene og den beste renten som finnes på det norske markedet.

Du oppretter enkelt en brukerkonto og mottar de forskjellige tilbudene i løpet av 24 timer. Tilbudene er gyldige i hele 30 dager – og søknaden er helt uforpliktende. Lendo hjelper deg altså med å gjøre drømmene dine til virkelighet. Og de jobber kun for å gjøre det så billig som mulig for deg.

Renteeksempel: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Effektiv rente fra 7,6% til 37,3%. Nedbetalingstid 3-15 år. 

Anbefalte forbrukslån
 • 10 000 - 500 000 Lånebeløp
  7,90 - 19.00% Effektiv rente
  36 - 180 Måneder Løpetid
  20 Min. alder
  Eff: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,- Ved å be om tilbud, godtar du Lendo sine Vilkår
Siste artikler

Hvor mye koster nedbetalingstid på forbrukslån deg egentlig på lang sikt?

Dersom du skal ta opp forbrukslån er det spesielt én ting du skal være ekstra oppmerksom på: totalkostnaden. Her har nedbetalingstid svært mye å si.

Les saken
Anbefalte sider
 • Oversiktlig
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende