3 / 5 ( 28 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Monobank – ”Den ene banken”

Hos Monobank kan du låne fra 25.000 og opptil 500.000 kroner uten sikkerhet og med 15 års nedbetalingstid. Enkle nettsider og innovative produkter gjør Monobank til et godt valg dersom du er ute etter forbruksfinansiering. Du kan låne penger både til vanlig forbrukslån og refinansiering av smålån og kredittkortgjeld. Lave gebyrer og renter gjør låneproduktene fra Monobank fornuftige for de som har behov for det.

En ny og innovativ aktør

Monobank åpnet i november 2015, og er derfor en av markedets aller nyeste aktører. Per i dag består banken av et team på 20 ansatte med lang erfaring fra finans og banksektoren. Deres mål er å gi sine kunder de beste produktene og løsningene innenfor forbruksfinansiering. I tillegg til finansiering tilbyr Monobank også sparing på høyrentekonto.

Personlån

Personlån fra Monobank er tilsvarende et vanlig forbrukslån. Det gir deg muligheten til å låne litt ekstra penger til å realisere en drøm eller pusse opp badet. Man kan få innvilget Personlån fra Monobank fra 25.000 kroner og opptil 500.000 kroner. Hvor mye du får innvilget avhenger av din økonomiske situasjon og kredittvurderingen Monobank gjør av deg. Med Personlån fra Monobank kan den nominelle renten være så lav som 7,9%.
Etableringsgebyret er på 950 kroner og termingebyret er på 40 kroner per måned. Gebyrene er noe høyere enn andre banker, men totalt sett er ikke den effektive renten spesielt høy.
Hos Monobank kan du få inntil fem års avdragsfrihet.

Det er helt uforpliktende å søke om lån hos Monobank, og alle søknader er gyldige i 30 dager etter behandling. Dersom du velger å godta et lånetilbud kan du signere med BankID for å få pengene utbetalt raskest mulig. Etter at låneavtalen er signert vil pengene bli utbetalt samme dag, eller neste virkedag.
Monobank kan i noen tilfeller innvilge og utbetale lån på dagen.
Hos Monobank er det mulig å ta opp lån med en medsøker for å få innvilget et høyere lånebeløp eller for å bedre nedbetalingsvilkår.

Lån til refinansiering

Dersom du har gjeld på flere kredittkort, mindre forbrukslån eller smålån kan det bli svært dyrt når man legger sammen renter og gebyrer. Det er ofte dyrere å låne mindre beløp. Det kan derfor lønne seg å refinansiere denne typen gjeld for å få bedre betalingsvilkår. Hos Monobank kan du søke om lån til refinansiering med svært gode betingelser. Det er mulig å søke om utvidet kreditt dersom du trenger litt ekstra penger i løpet av refinansieringen.

Toppfinansiering

Et av Monobanks mest innovative produkter er ”Toppfinansiering”. Toppfinansiering gir deg mulighet til å låne de siste kronene til et kjøp eller prosjekt du har spart opp lenge til. Du kan søke om toppfinansiering for beløp fra 25.000 kroner og opptil 500.000 kroner. Siden du allerede kan vise til oppspart egenkapital til prosjektet vil du få en gunstig rentesats sammenlignet med andre lån.

Søk lån enkelt hos Monobank

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Monobank
E-post kundeservice@monobank.no
Adresse Torgalmenningen 10,5014 Begen
Telefon 56 91 40 00
Kundeservice https://monobank.no/kontakt-oss/
Vilkår https://monobank.no/vilkaar
Nettside https://monobank.no
Åpningstider Mand – Fre 08.00 – 18.00,  Lørdag 09.00 – 15.00