Skriv omtale
×
Rating

Send omtale

Om Oss

Nettavisen Lånehjelpen er en sammenligningsside for forbrukslån, smålån og refinansiering for det norske markedet. Vi hjelper våre brukere å finne det beste alternativet for finansiering utifra deres bruk. Vi lar våre brukere enkelt søke etter ønsket lånebeløp og nedbetalingstid og lister opp de beste alternativene med den laveste renten.

Lånehjelpen et kommersielt samarbeid mellom Nettavisen og Netpixel media AS.

Lånehjelpen tilbyr ikke finansiering selv, men anbefaler brukere videre til det beste alternativet for deres søk.

Alle spørsmål vedrørende tjenesten kan rettes til Netpixel media

Hvorfor bør du bruke Lånehjelpen

 1. Tjenesten er helt gratis. Vi får kun betaling ved å henvise kunder videre til våre samarbeidspartnere.
 2. Vi er en uavhengig aktør og har ingen egeninteresser i de lån og tilbud vi presenterer på våre sider.
 3. Vi gir en rask og oversiktelig oversikt over muligehetene på det norske markedet. Alle søknader er helt uforpliktende.

Våre finanseksperter

 • Ansvarlig redaktør og økonomiekspert

  Eivind Dahl Ringard er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

  Eivind skrev masteroppgave om skatteplanlegging og hvordan multinasjonale selskaper flytter overskudd over landegrenser for å minimere skatt.

  Ved siden av en brennende interesse for personlig økonomi, holder Eivind seg oppdatert på de siste trendene innenfor sparing, investering og lån.

  Hos Nettavisen Lånehjelpen er Eivind ansvarlig redaktør og økonomiekspert. På våre sider ønsker Eivind å publisere artikler som kan bidra til at privatpersoner får hjelp til å optimalisere privatøkonomien sin.

  I følge Eivind er det utrolig mye å spare ved å ta små, kloke valg i hverdagen - for eksempel ved at man handler én dag i uken istedenfor tre, at arbeidsgiver trekker 500 kroner ekstra i skatt på lønningen, eller ved at 10 kroner blir satt til side på en sparekonto hver gang du trekker bankkortet. I løpet av et år kan sparingen fort utgjøre en ekstra ferie til utlandet eller at du plutselig har penger til å kjøpe noe du virkelig ønsker deg.

  I tillegg opplyser Eivind om at det er utrolig viktig å vite hvilke muligheter man har dersom man har mistet litt kontrollen over privatøkonomien, for eksempel ved at det hoper seg opp med smålån og kredittkortgjeld. En refinansiering, enten av boliglånet eller ved å samle smålån i et lån, kan være med å på gjøre hverdagen enklere og frigjøre noen hundrelapper her og der.