4.7 / 5 ( 35 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Optin Bank forbrukslån

Optin Bank er et nytt og friskt pust i det norske forbrukslånmarkedet. De åpnet dørene for det norske privatmarkedet så sent som i mars 2018 og tilbyr i dag forbrukslån til en rente fra 7,90 prosent.

Det er svært enkelt å søke om forbrukslån fra den brukervennlige nettsiden. Svar på søknaden får du med en gang, og pengene utbetalt som oftest i løpet av en til to virkedager.

Fordeler med Optin Bank:

– Lån fra 10.000 til opptil 400.000,-
– Fyll ut hele søknaden på nettet
– Krever ingen sikkerhet for lånet
– Du bestemmer hva du skal bruke pengene til
– Rask behandling og utbetaling
– Lån helt trygt

Ny landsdekkende bank

Det er ikke så rart om du ikke har hørt om Optin Bank før, for det er en helt ny landsdekkende bank som ble etablert så sent som i slutten av 2017, med hovedkontor i Oslo. De åpnet dørene for det norske markedet i mars 2018.

I dag tilbyr de først og fremst forbrukslån og refinansiering, men de har også store planer om å tilby andre banktjenester og betalingstjenester til både privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

Ambisjonene er høye, de skal ikke mindre enn “omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester”. Målet er at sparing, betaling og lån skal føles enkelt. Dette skal de gjøre ved å tilby bedre, enklere og mer tilgjengelige finansierings- og betalingsløsninger støttet av, og tilpasset ledende teknologi.

Hvis dette høres høytflyvende ut, så vit at du som kunde vil oppleve at banken har et høyt fokus på din brukeropplevelse – noe som betyr at du vil føle at du får gjort det du ønsker svært enkelt og raskt.

Slik søker du

Du søker om lån hos Optin Bank ved å fylle ut et søknadsskjema og signerer med BankID.
Prosessen er svært enkel:

1. Velg ønsket lånebeløp (10.000 – 400.000 kroner) og nedbetalingstid.
2. Fyll ut søknadsskjemaet med personopplysninger, blant annet fødselsnummer og adresse.
3. Du får umiddelbart svar på søknaden.
4. Blir søknaden godkjent, får du en link til signering av lånedokumenter. Du signerer med BankID.
5. Pengene får du på konto i løpet av 1-2 virkedager.

Å søke om forbrukslån er ikke bindende. Det blir det først når du signerer avtaledokumentene med BankID.

Optin Bank kan også be om ytterligere dokumentasjon som for eksempelvis lønnslipp og skattemelding. Heldigvis kan du laste dette enkelt opp på nettsiden. Skattemelding kan du raskt hente fra Altinn.

Så mye koster det

På nettsiden til Optin Bank kan du enkelt velge ønsket lånebeløp og løpetid, og så få opp et anslag på månedsprisen du må betale.

Optin Bank tilbyr forbrukslån med en nominell rente fra 7,90 til 19,90 prosent. Renten avhenger av din privatøkonomi og vil fremkomme i lånetilbudet. Det er ingen gebyrer på lån under 70.000 kroner. Altså 0 kroner i etableringsgebyr og 0 kroner i termingebyr.

Lån over 70.000 har et etableringsgebyr på 950 kroner og et termingebyr på 50 kroner.

Låneeksempel: Effektiv rente 16,11%, 65.000 kr, o/5 år, kostnad: 27 842,15 kr, totalt: 92 842,15 kr.

Refinansiering av dyre smålån

Har du dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, så kan Optin Bank hjelpe deg til å få bedre betingelser. Du trenger bare å oppgi hvor mye du ønsker å bruke av lånesummen på refinansiering, så tar Optin Bank seg av gjelden i de andre bankene. På den måten kan du få lavere rente og en ryddigere privatøkonomi ved at du bare trenger å forholde deg til en faktura i måneden.

Optin Bank tilbyr opptil 5 års nedbetalingstid på nye lån, men ved refinansiering av eksisterende gjeld kan du få opptil 15 år. Nedbetalingstiden vil kunne være inntil den lengste gjenværende lånetiden på de lånene som skal refinansieres.

Hvem kan søke

For å søke om et lån hos Optin Bank må du være fylt 23 år og være registrert i Folkeregisteret i Norge. Du må ha fast bruttoinntekt på over 250.000 kroner og kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Du kan øke dine sjanser for å få lånet godkjent, ved å søke med en medsøker.

Bruk pengene på hva du vil

Optin Bank er en ny landsdekkende bank i Norge med høye ambisjoner. Et av de første produktene de lanserer er forbrukslån og refinansiering i privatmarkedet, men de tilbyr også spareprodukter og har planene klare for flere innovative banktjenester fremover. Dette er en bank du garantert vil høre mer om fremover. Som kunde vil du merke at de har et høyt fokus på brukeropplevelsen. De tilbyr forbrukslån med et relativt høyt lånebeløp (opptil 400.000 kroner) til en konkurransedyktig rente fra 7,90 prosent. Hva du bruker pengene på, er helt opp til deg, men med et så høyt lånebeløp, så kan du bruke det for eksempel til å kjøpe en ny bil eller båt – eller kanskje pusse opp kjøkkenet.

Søk her
Annonselenke