3 / 5 ( 27 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Santander Consumer Bank forbrukslån

Ser du etter informasjon om Santander Forbrukslån?

Santander Consumer Bank er en del av Banco Santander som er en Spansk bank og har etablert seg i Norge ved å tilby kredittkort, billån, fritidslån, sparing og forbrukslån. Selskapet har i dag rundt 1600 ansatte bare i Norden.

Santander Consumber Bank ble kåret til den beste banken i Europa av magasinet Euromoney. Kåringen er basert på selskapets høye kredittverdighet, soldige balanse og internasjonale spredning.

Hvilke muligheter har du?

Santander tilbyr lån opp til 350 000,- som kan betales ned over hele 15 år for deg som vurderer å låne penger. Straks du har fylt ut lånesøknaden på nett vil du motta svar på søknaden. Hvis svaret er i form av et tilbud, bekrefter du elektronisk og vil så få utbetalt lånet straks de har mottatt de nødvendige papirer. De gir ikke lån på dagen, men behandlingen er temmelig rask.

Hos Santander kan du få opp til 3 betalingsfrie måneder hvis du har orden på økonomien din. Det er hverken etableringsgebyr eller termingebyr med et Santander forbrukslån under 70 000,-. Santander skiller mellom privatlån og forbrukslån. Lånet som er gebyrfritt kalles forbrukslån og er på maksimalt 70 000,-. Skal man låne mer enn 70 000,- trenger man et privatlån. Her vil det tilkomme etableringsgebyr på *950,- og termingebyr på *70,- Det er ikke mange av lånetilbyderne som tilbyr forbrukslån uten etableringsgebyr eller termingebyr. Dette er definitivt en fordel hos Santander.

Santander Forbrukslån

Santander har også et veldig praktisk kredittkort tilbud, Gebyrfri, som er knyttet til Visa. Dette kortet er faktisk fritt for gebyrer og kan nås fra deres praktiske nettbankløsning. Med denne nettbankløsningen kan du også holde oversikt over forbrukslånet ditt. Hvor mye som gjenstår å betale og hvor mye har du i reserve får du raskt oversikt over ved å logge deg inn med «Verified by Visa» eller BankID. De har også innlogging med BankID på mobil.

Fordeler med å låne hos Santander er mange, men her tar vi med noen av dem. Blant annet har de en lav effektiv rente. I tillegg til at de har lav rentesats generelt, har de også forholdsvis lave gebyrer. På grunn av dette blir den effektive renten ganske gunstig. De er en del av en internasjonal storbank. Dette har sine fordeler, men også ulemper. Du vet at banken er solid og at lånet er trygt og solid. Selv om de, som Amerikanske storbanker har gjort tidligere, skulle velge å trekke seg ut av det Norske markedet igjen, så gjør de ikke det uten at de sikrer sine brukeres interesser og du vil ganske sikkert beholde alle fordelene du har nytt godt av hele tiden mens du har vært kunde hos dem.

Av ulemper er det få ting å trekke frem, utenom at de har et termingebyr som ligger i det øvre sjiktet. Men når rentene er lave, gir dette totalt sett en praktisk løsning.

Krav for å få tildelt lån

Santander setter aldersgrense for å låne penger til 25 år, du må ha bodd i Norge i minst 3 år og ha en fast årsinntekt på minst 200 000,-. Når disse kravene er møtt, vil de vurdere din kredittscore. Alle disse kravene til sammen vil bestemme om du får lån hos Santander, eller ikke.

Annet å vite om långiver

Santander Consumer Bank har ikke vært i Norge like lenge som mange av de veletablerte tilbyderne av forbrukslån, men de har nylig kjøpt opp GE Money Bank som har eksistert under andre navn i mange år i Norge. GE Money Bank har tilbudt forbrukslån i mange år i Norge, og har hatt meget fleksible ordninger. For eksempel blir det du betaler ned på lånet, i forhold til det opprinnelige beløpet du lånte, registrert som reserve. Dette kan du låne opp igjen med en kjapp telefonsamtale til kundeservice og en ny kredittvurdering mens du venter.

Hos Santander kan du låne opptil 350 000,- og du får rask behandling av søknaden din. De gir deg ikke lån på dagen, men så snart du får svar, og du har bekreftet at du tar tilbudet, så vil lånet være på konto innen kort tid.

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Santander Consumer Bank AS
E-post post@santanderconsumer.no
Adresse Strandvn. 18 / P.O Box 177,  N-1325 Lysaker
Telefon 08530
Kundeservice https://www.santanderconsumer.no/om-santander/kontakt-oss
Vilkår Link
Nettside https://www.santanderconsumer.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00, lørdager 10.00 – 16.00