4.3 / 5 ( 8 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Telefinans forbrukslån

Telefinans er en av norges største formidlere av forbrukslån og refinansieringslån. De samarbeider per i dag med 18 norske banker som alle konkurrerer om å få tilby deg sine lån. Blant deres samarbeidspartnere finner vi Santander Consumer Bank, Easybank og Svea Finans m.fl.

Deres tjenester er gratis for deg som låntaker, og de har som mål å gjøre din søken etter det beste lånet så raskt og effektivt som mulig.

Deres mange årsverk taler om lang erfaring i bransjen og evne til å overleve på et marked som beveger mye penger, og hvor høy kundetilfredsstillelse er et absolutt krav.
Selskapet har siden 1985 vokst til å etablere seg i Danmark og vil i løpet av tredje og fjerde kvartal av 2018 også lansere i Finland og Sverige.

Hva gjør Telefinans for deg?

Telefinans hjelper deg med å finne markedets beste tilgjengelige lån til enten forbruk eller refinansiering. Gjennom sitt samarbeid med nesten 20 norske banker bruker de sitt eget system, kalt Låneadmin, til å håndtere alle søknader. Husk at dette er helt gratis for deg som låntaker.

Deretter er det opp til hver enkelt bank å vurdere din lånesøknad, som gjøres individuelt på basis av de opplysningene du har oppgitt. Dersom du for eksempel søker lån sammen med noen andre kan det øke sjansene for at du får lånet innfridd, samt påvirke renten.

Refinansieringslån kan være svært gunstig for deg som sitter med mange små lån med ulike rentesatser og løpende gebyrer og avgifter. Da tar du et lån gjennom Telefinans til å betale ned de dyre lånene, og du vil sitte igjen med ett enkelt lån til en gunstigere rente.

I det tilfellet du har fått et godt tilbud på en bil eller oppussing av leilighet som kan endre seg fortløpende, kan et forbrukslån være gunstig for deg som har fast inntekt og en stødig økonomi, når du trenger penger før du får dem utbetalt.

Til sammenligning ligger den gjennomsnittlige renten på kredittkort rundt 20%, mens forbrukslån ligger rundt 12-15%.

Søk på forbrukslån gjennom Telefinans

Det første du ser på nettsiden deres er en slider som tilsvarer ditt ønskede lånebeløp, og like under der kan du velge hvor lang nedbetalingstid du trenger. Du kan også ringe Telefinans for å få veiledning.

Det vil opprettes en søknad basert på den informasjonen du oppgir om blant annet arbeidssituasjon, boforhold, inntekt og utgifter.

Etter din søknad er sendt videre til samarbeidsbankene, vil du etter 1-3 dager få tilsendt ulike muligheter for lån og en oversikt over hva det vil koste deg, og dersom du er fornøyd med ett av tilbudene er signering av avtalen det eneste som gjenstår.

Hva krever Telefinans av deg og hvilke betingelser stilles?

Kravene som låntaker gjennom Telefinans sine tjenester krever at du har fylt 23 år gammel og ikke har noen aktive inkassosaker. Du må ha en fast inntekt på 230 000 kroner, og du må kunne vise til at du har bodd i og skattet til Norge de siste tre årene. Det vil også gjøres en kredittvurdering av deg som må være tilfredsstillende.

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Telefinans AS
 E-post kundeservice@telefinans.no
Adresse Nygaardsgata 36-38, 1607 Fredrikstad
Telefon 69 36 06 66
Kundeservice https://www.telefinans.no/kontakt/
Nettside https://www.telefinans.no/
Åpningstider Man – tors: kl. 08 – 20
Fredag: kl. 08 – 16
Lørdag: kl. 10 – 14