Gå til sidens hovedinnhold

Nikkoles 6-årige sønn tar henne med ut på middag en gang i måneden: - Jeg lærer ham hvordan han skal behandle en dame

Mener han ikke er for ung til å lære om respekt for kvinner.

HTML EMBED
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Posted by Nikkole Paulun onFriday, January 1, 2016

(SIDE2): «En gang i måneden tar min 6 år gamle sønn meg med ut på middag. Han åpner døren for meg, drar ut stolen min, forteller meg om dagen sin og spør hvordan min var, betaler regningen med lommepengene han har tjent ved å hjelpe til hjemme og gir litt tips til servitøren.»

Dette skriver tobarnsmor Nikkole Paulun på Facebook, i et innlegg som i skrivende stund har blitt delt nesten 500.000 ganger og likt av nærmere tre millioner.

Lærer å respektere kvinner

Nikkole har tidligere vært med i MTV-serien «16 and Pregnant». Nå er hun 22 år, og har fått to barn.

Det er eldstesønnen Lyle som tar henne med ut på middag.

«Ved å gjøre dette så lærer jeg ham hvordan han skal behandle en dame og hvordan han tar ei dame med på en ordentlig date. Jeg lærer ham hvordan han respekterer kvinnen han elsker (akkurat nå er jo det mamma). Vi legger bort telefonen og iPaden (bortsett fra når vi tar dette bildet), og vi snakker sammen om dagene våre, ting vi har lyst til å gjøre osv.,» skriver Nikkole.

Hun forteller videre at hun lærer sønnen god bordskikk, blant annet at det er uhøflig å sitte på telefonen når du er ute med noen. I tillegg lærer han matte ved å se på regningen og legge til 15 prosent tips.

«Ja, han er ung, men jeg mener at dette er noe han bør lære nå,» skriver hun.

- Aldri for tidlig å lære barnet om respekt

Nikkole har ifølge The Mirror vært sammen med gutter som ikke har behandlet henne godt. Lyles far, Joshua Drummond, sitter nå i fengsel, og Nikkole har tidligere beskyldt ham for fysisk og psykisk misbruk.

Derfor ser hun viktigheten av å lære sønnen om respekt for kvinner.

«Det er aldri for tidlig å lære barnet ditt hvordan man respekterer andre, spesielt kvinner. Som en kvinne som har blitt misbrukt og behandlet som dritt, er det ekstremt viktig for meg å lære sønnen min hvordan man viser respekt. Mange menn i dag aner ikke hvordan de skal behandle kvinner eller hvordan man tar dem med ut på en fin date. Det er godt å vite at sønnen min ikke blir én av dem,» skriver hun.

Reagerer på at sønnen betaler

Hun mottar mye ros i kommentarfeltet, men enkelte reagerer på at Nikkole lar sønnen betale for middagen.

«Det kan være han vil mislike at du forventer at han skal betale for middagen med penger han selv har tjent, noe som er et faktisk problem i forhold i dag,» skriver én Facebook-bruker.

Nikkole beroliger med at sønnen selv velger å bruke pengene sine på dette, og at hun aldri ville tvunget ham til det.

«Han foretrekker å bruke pengene sine på å gjøre noe spesielt, i stedet for å bruke pengene på leker. Han har allerede spillmaskiner, leker og alt han kunne ønske seg,» skriver hun.

LES OGSÅ: Torbens innlegg tar av på Facebook: - At en far bader med dattern sin er ikke pedofili

Kommentarer til denne saken