Gå til sidens hovedinnhold

Foreldrene boikotter bryllupet

Foreldrene til Katie Holmes vil ikke komme i datterens bryllup til superstjernen Tom Cruise.

(SIDE2): Bryllupet mellom Katie Holmes og Tom Cruise er planlagt i slutten av måneden eller i august. Nå ser det ut til at det blir enda flere skjær i sjøen for paret, som blant annet har vært utsatt for onde rykter om at kjærligheten de to imellom bare er en bløff.

Boikotter vielsen
Seremonien skal være i Scientologikirken i Los Angeles og den religiøse lederen David Miscavige skal utføre vielsen. Dette skal ha fått det til å renne over for foreldrene til Holmes, som er dypt religiøse katolikker. De vurderer nå å droppe hele vielsen, sier en venn av Cruise til det amerikanske magasinet Life & Style Weekly.

Vil ha katolsk vielse
Katie Holmes har selv helt fra starten ønsket seg en katolsk vielsen, men ga opp etter at Cruise overbeviste henne om å ikke forfølge saken videre. Holmes skjønte tidlig at kampen var tapt når det gjaldt Scientologikirken og var redd for å miste Cruise hvis hun ikke gav seg. Foreldrene til Holmes ønsker seg også en katolsk vielse mer enn noe annet.

- Katie kan ha en ordentlig katolsk vielse, som hele familien kan være en del av, skal Martin Holmes ha sagt til en venn.

Mystisk baby
Holmes fødte parets første barn i april. Jenta har fått navnet Suri («rød rose»), men så langt har ingen sett den mystiske babyen. Paret valgte å vente med å gifte seg til etter fødselen av datteren. Men det ser ikke ut til å ha varmet foreldrene til Katie noe særlig ovenfor Scientologikirken.

En talsmann for paret benekter at Holmes sine foreldre boikotter vielsen.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken