Gå til sidens hovedinnhold

Forførende Aniston solgt

Satt man Jennifer Aniston på forsiden av et blad i september måned og samtidig fikk spurt om hva som skjedde med Brad, gjorde man noe smart. Det gjorde nemlig Vanity Fair.

(SIDE2): Da bladet Vanity Fair valgte å ha Jennifer Aniston på forsiden, gjorde de noe smart. Nummeret hvor Friends-stjernen pryder forsiden er nemlig deres bestselgende nummer noensinne.

En forførende Aniston

September-utgaven av bladet, som viser Aniston i en forførende posering med en hvit t-skjorte på seg, solgte mer enn 650.000 eksemplarer i USA.

Tømte seg

Det skal også nevnes at det var i nettopp dette nummeret av Vanity Fair at Aniston valgte å tømme sitt hjerte. I denne septemberutgaven fortalte hun historien om skilsmissen fra Brad Pitt og hans forhold til Angelina Jolie.

- Vi visste at Aniston-forsiden kom til å bli en bestselger, folk ser ut til å være fascinert av henne, Pitt og Jolie, sier Beth Kseniak, talsperson ved Vanity Fair, ifølge nettstedet IOL.com.

Redd for lekkasje

Aniston-utgaven av bladet skulle egentlig ikke ut før i oktober, men ble fremskyndet på grunn av faren for at deler av intervjuet skulle lekke ut.

Snek seg inn hos Jennifer

Anistons truser stjålet

Pitt og Aniston leier privat dommer

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus