Gå til sidens hovedinnhold

Ikke slå opp med kjæresten her

Hvis du planlegger å slå opp med kjæresten er det noen steder du bør unngå.

(BiipMag): Et brudd er ille nok, men kan bli enda verre hvis du ender opp med å fortelle ting til feil tid og sted. Det beste er å finne en ideell setting som ikke er for privat og ikke for offentlig.

Disse stedene bør man unngå:

I den virtuelle verden
Å slå opp med kjæresten på SMS, e-post, Facebook eller på telefon er smertefritt, og har raskt blitt en akseptert norm. Likevel gir ikke denne lette veien deg noe respekt blant venner og dette er en veldig offentlig måte å gjøre slutt på et forhold.

På ferie
Hvis du er på ferie med kjæresten er det også et dårlig tidspunkt å gjøre det slutt. Grunnen er at dere må holde ut med hverandre uansett til ferien er over og sjansen er stor for at du må dele rom og seng til marerittet er over. Enda verre er at det å fortelle om et brudd kan føre til at dere går fra hverandre i sinne. Å gå alene på ukjente steder i timesvis er ikke det smarteste man kan gjøre ettersom man aldri vet hva som kan skje.

Hjemme hos foreldre
Å dele bruddet med mor og far kan føre til noen ukonfortable situasjoner. Foreldre kan spørre om å velge side, eller automatisk gjøre det, og plutselig er det fire personer følelsesmessig involvert, og du må kanskje høre på uønskede råd. Det beste er å slå opp når du og kjæresten er helt alene og ingen andre har mulighet til å blande seg inn i deres forhold.

På flyet
Å gjøre det slutt med kjæresten ombord på et fly er heller ikke særlig anbefalt. Det trange lokale i et fly er ikke særlig gunstig ettersom dere er tvunget til å sitte ved siden av hverandre hele turen. Dere har heller ikke noe privatliv og alt annet enn svak hvisking kan høres av medpassasjerene rundt deg. Hvis du vil gjøre slutt på et forhold når du sitter på et fly: Pust dypt inn og vent med å slå opp, iallefall til du har kommet deg igjennom bagasjekontrollen.

Les siste nytt innen «Venner og kjærester» her.

På en restaurant
Hvis du vil ut av et forhold er det aldri gunstig å gjøre det midt i en samtale når dere er ute og spiser på restaurant. Likevel er det mange som velger å slå opp akkurat her. Dette er også et svært offentlig sted. Dessuten må du konkurrere med klirrende glass og bestikk, i tillegg til samtaler rundt dere, noe som bare gjør ting verre.

I klasserommet
Det oppstår forvirring når ting skjer utenom kontekst og det er akkurat det som skjer hvis du slår opp i klasserommet. Det fyller også luften med spenning for dine medelever og stemningen blir alt annet enn hyggelig. Dessuten blir forholdet mellom deg og kjæresten kanskje litt mer offentlig enn dere skulle ønske?

I en bil
Virkelig sinne oppstår gjerne når et brudd nettopp er et faktum og dette kan forstyrre sjåføren. Å annonsere et brudd mens kjæresten kjører bil kan være farlig ettersom hun/han trolig blir ukonsentrert og sint. Når man er på veien bør det å kjøre bil være hovedfokus, ikke tårevåte avskjeder.

På fest
Å slå opp med kjæresten finner ofte sted på en fest, en bar eller et utested og dette er sannsynligvis på grunn av bruk av alkohol. En fest er ikke et spesielt egnet sted å gjøre det slutt på fordi folk ofte har en tendens til å lage mer drama ut av ting hvis de har drukket alkohol. Ofte ender det med hyling, skriking og kjefting og en av dere, eller begge to, blir bedt om å forlate festen.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken