I en undersøkelse foretatt av sosiolog Willy Pedersen - publisert i fagtidsskriftet Acta Sociologica i 2003 - kommer det frem at norske kvinner har sin seksuelle debut før guttene. De er også mer tilfredse med sexlivet og de har oftere samleie.

De er også mer utro enn menn.

Den moderne kvinnen stiller krav. En misjonærstilling og en runde på fem minutter er langt i fra nok. Spørsmålet du, som mann, dermed bør stille deg er: Tilfredsstiller du partneren din? Tenk gjennom de siste gangene dere har hatt sex, tørk tårene og gå i gang med listen nedenfor.

Side3s beste tips for å tilfredsstille partneren:

Sexsibility

Prøv denne nye sextrenden som handler om å komme så nær partneren som mulig. Her kan du lese mer om hva sexsibility dreier seg om.

Prøv en ny stilling

Hvis du allerede vet hva en wienerøsters er, trenger du ikke å klikke på denne lenken.

Ikke begynn på soverommet...

Det samme gamle stedet bidrar bare til de samme gamle rutinene. Utforsk nye områder, som kjøkkenet, baderommet, Stavanger. Nye områder sannsynliggjør nye rutiner.

... og snakk dirty på et offentlig sted

Dere ligger på stranda eller sitter alene i skiheisen og hvisker fantasiene deres til hverandre. Det vil skape seksuell spenning men samtidig være helt «trygge» siden sex der og da er ganske uaktuelt.

Her får du enda flere tips som vil øke hennes sexlyst på deg.

Bruk løvebrølet

Selv om du kanskje ikke er en løve til daglig, er det viktig å vise at du er hennes og familiens store beskytter fra tid til annen. Er det noe som har irritert dere med naboen i lengre tid, en lærer på skolen til eldstemann som opptrer urimelig? Vis henne at du er mann nok til å stå på kravene og ikke er redd for å ta en konflikt til fordel for familien.

Flere tips til mer sex.

Øk din egen sexlyst

Du må heller ikke bare tenke på henne. Du må tenke på deg selv. Her er noen tips som vil øke din libido.

  • Pump hjern eller se en actionfilm. Begge dele vil øke testosteronnivået ditt.
  • Snakk om følelsene dine. Om det er noe å snakke om da. Det er hjernen som sørger for sexlysten - og den lar vente på seg om du er stresset eller bekymret.
  • Spis fisk. Fisk er full av zink og fosfor. Begge deler skal øke testosteron.
  • Tenk på sprit. Forskere ved universitetet i Missouri-Columbia hevder at ord som «øl» og «sprit» kan øke interessen for sex.
  • Bli kvitt mageflesket. Fettsceller suger til seg testosteron, og fettscellene rund magen er verstingene.

Kilder: AltHelse, Details.com