Gå til sidens hovedinnhold

Han er IKKE interessert

Det kan være vanskelig å vite om en gutt er interessert, men det er like vanskelig å vite om han IKKE er det.

(YEYE): Men det å ikke vite kan være like moro det. Hvis det å ikke vite holder på å ta livet av deg, så har vi funnet fire enkle eksperimenter på hvordan du kan finne det ut.

1. Neste gang du er sammen med han, så vent på en sjanse til å si: Jeg dør etter å (velg aktivitet selv), men ingen av vennene mine kan. Hvis han ikke har invitert deg ut i løpet av kvelden, så glem ham og gå videre.

2. Hvis du og denne gutten er ute med en gjeng, så snakk med noen av vennene dine om å gå et annet sted i løpet av kvelden, og så spør du om han vil være med videre. Hvis han sier nei, så er han ikke interessert. Du kan også gjøre dette uten vennene dine, men hvis han ikke vil være med, så ender du opp med å måtte forlate stedet alene. Men hvis han vil være med, så blir det bare dere to. Dermed finnes det både fordeler og ulemper.

3. Dette funker ikke bestandig, men hvis du har time sammen med denne gutten, så glem igjen noe. Ikke noe av høy verdi, men en kladdebok med navn og telefonnummer eller noe. Hvis han ikke ringer, eller hvis han bare leverer tilbake gjenstanden, så vet du at han ikke er interessert.

4. Det siste trikset er tonefallet på stemmen din. Et passende sted i samtalen etter at han sier noe morsomt eller sjarmerende så kan du si: Jeg liker deg, men i samme tonefall som du sier jeg liker genseren din. Så sier du ikke noe mer. Du har ikke tapt ansikt og han har all informasjonen han trenger. Hvis han ikke bruker det, så har du svaret. Men ikke prøv det mer enn en gang i løpet av samtalen, for da kan du tape ansikt.

Kilde ivillage.com.

Kommentarer til denne saken