Gå til sidens hovedinnhold

9 ting jenter gjør når de er sinte på kjæresten sin

Vi er helt stille, lukker døra med lite smell og sender SMS for å forklare hva som er galt. Kjenner du deg igjen?

(SIDE2): Det er ikke alltid like lett å forstå det motsatte kjønn og det er selvfølgelig helt normalt å ha en diskusjon eller krangel en gang iblant med kjæresten.

Men noen ganger er det ikke alltid like lett å si ifra at noe er galt, i alle fall ikke for oss jenter.

Med inspirasjon fra en artikkel publisert hos den svenske avisen Expressen gir vi deg 9 punkter vi tror mange jenter kan kjenne seg igjen i når de kjenner at kjæresten får frustrasjonsnivået til å renne over.

Vi i Side2-redaksjonen var i alle fall ikke helt ukjente med flere av punktene og vi måtte le litt av oss selv også når vi leste dette.

1) Hun er helt stille

Hun nekter å si et eneste ord. Han fortsetter å spørre om noe er galt helt til hun eksploderer i aggresjon fordi han ikke forstår at det er noe som irriterer dama.

2) Hun sender en SMS med cirka 500 ord

Tro oss, ingen skriver raskere SMS enn en kvinne som er skikkelig forbannet. Og når hun har sendt én sms så kommer det gjerne to-tre til rett etterpå fordi hun kom enda litt til som han burde høre.

3) Hun sender SMS til ei venninne

Der hun forklarer ALT som er galt og klager på at kjæresten ikke skjønner noen ting.

4) Hun går inn på soverommet og slenger igjen døren

Og det vil ikke nødvendigvis komme et kjempesmell når hun lukker igjen døra, men hun passer på at det vil gi nok lyd bare for å være sikker på at han hører det. Vi jenter sitter og håper på at kjæresten skal komme inn for å spørre om det er noe galt, men han er mest opptatt av å spille Playstation eller dataspill.

5) Hun sletter ting

Plutselig forsvinner bilder av dere to på Instagram og Facebook, og hun går igjennom bildearkivet sitt på telefonen og fjerner gjerne noen parbilder derfra også.

6) Hun later som om ingenting er feil

En klassiker. «Er det noe galt?» spør typen. «Nei», svarer hun, men senere kommer alt frem og mye tyder på at alt ikke var så greit likevel.

7) Han våkner opp til verdens lengste SMS

I løpet av natten har hun ligget hulkende under dyna med telefonen i hånda og tårer i øynene. Hun har brukt flere timer på å skrive en lang SMS der hun forklarer hvordan hun har hatt det i den siste tiden, hva som er feil nå, hva som var bra tidligere, hva hun tenker om fremtiden og så videre, og så videre.

8) Hun tar opp diskusjoner dere hadde for 3 år siden

Han har lagt tidligere problemer og utfordringer bak seg, men så plutselig en dag kommer alt tilbake.

9) Hun hyler

Ikke visste han at dama kunne ha en så skjærende og høy røst, men når sinnet kommer frem, så blir også stemmevolumet ganske så tydelig.

Kommentarer til denne saken