(YEYE): Det er utrolig hva hjernen gjør uten at vi vet det. Med disse tipsene i bakhodet kan du få det som du vil - uten at du trenger å spørre om det!

MED EN GUTT
Hvordan være mer forlokkende når du møter han: Snakk om en ferie du var på nylig, og bruk så mange sensuelle begrep du kan. For eksempel, si «jeg elsket følelsen av den varme sola på huden min», og mal et mentalt bilde av deg som han ikke glemmer.
Hvorfor det funker: Ifølge psykologer vil denne forførende talen få han til å assosiere din personlighet med de deilige følelsene du beskriver.

Hvordan få gutten du liker til å falle for deg: Bruk tid på å stirre inn i øynene hans, og la han bade i din udelte oppmerksomhet. Så lener du deg plutselig tilbake og ser vekk.
Hvorfor det funker: Dette er som å skru av varmtvannet. Det vil forvirre han og han må vinne interessen for deg for å få tilbake oppmerksomheten.

Hvordan ha en stor forholdsprat uten å freake han ut: Ta han med til en restaurant som har feminin dekor, med runde bord og en feminin stemning.
Hvorfor det funker: Ifølge undersøkelser har slike omgivelser innflytelse på personer, slik at det påvirker han til å prate mer feminint - altså at han forstår dine følelser og ditt syn på saken.

Har du flere tips eller kommentarer? Skriv under saken!

MED VENNER OG FAMILIE
Hvordan bli likt av foreldre til typen eller vennene: Prat dagligdags om noen du vet de beundrer, enten det er en idrettsstjerne, politisk figur eller kjendis.
Hvorfor det funker: Snakk om helten deres i et positivt lys, og de vil tenke på det de beundrer med den personen... og linke det til deg.

Hvordan bli venn med en bekjent: Med jevne mellomrom, speil deres bevegelser. Som når han/hun tar på håret sitt, gjør det samme.
Hvorfor det funker: Vi liker å se oss selv i andre. Hvis du beveger eller står på lik, men ikke inntrengende, måte, føler personen seg nærmere deg uten å skjønne hvorfor.

Hvordan få en rotete samboer til å rydde opp etter seg: Spray litt Jif eller annet vaskemiddel på rommet/rotet deres rett før de går inn.
Hvorfor det funker: En tysk studie viste nylig at den svake lukten av vaskemiddel vil få folk til å ta inn omgivelsene rundt seg.

(Kilde: Cosmopolitan UK)

Siste fra Yeye: gå til forsiden!