Forrige uke hadde vi en sak på Side2 om litt uventede ting menn tenner på. Super lesning, for all del. Men det gjorde at vi ble litt nysgjerrige på hva jentene egentlig tenner på. Vi må jo også si fra hva vi vil ha!

Derfor har alle jentene i redaksjonen sendt inn sine mest sexy tips. Men kanskje dere lesere har noen andre? Sleng dem inn i kommentarfeltet, så lager vi den ultimate guiden for alle menn der ute som lurer på hva vi vil ha.

Og ikke fortvil om du ikke er en sixpack-adonis med Ken-sveis og aktiv Tinder-profil. Jenter tenner også på pondus, fotball, sofa og TV.

1. Når han dytter meg opp mot veggen og kysser meg. Ikke så hardt at det gjør vondt, men akkurat så hardt at jeg blir mo i knærne. Funker HVER gang.

2. Når han tar hånden opp under håret i nakken og fletter fingrene inn i håret og holder meg litt fast når vi kysser. Da er det bra at han holder meg oppe for å si det sånn ...

3. Når han har på seg skinnjakke og tar en sigg. Sorry alle anti-røykere der ute, men det er så INTENST James Dean-aktig-sexy at jeg blir helt skjelven.

4. Jeg syns det er kult med menn som er ordentlig flinke til å danse. Lite er mindre sexy enn beskjedne menn som vugger til musikken, men menn som tør å by på seg selv og utfolde seg på dansegulvet (uten å bli vulgære!) er kjempestilig!

5. Aaaaah, jeg er så svak for «uskyldig maskulinitet». Bare ett forførende og lurt blikk som ser deg dypt inn i øynene og som samtidig sier: «Yes, nå vet du hva som skjer» får meg til knekke sammen.

6. En som bare viser full dominans da det bare er oss to tilstede, sikkert fordi jeg selv er en person som liker å ha kontrollen, men når typen tar full kontroll, løfter deg opp og viser at han har all kontroll lar jeg meg rive med.

7. Jeg liker litt slappe menn. Så liker når han ligger i sofaen i kun bokseren, har en liten pondus, med en øl i hånda og han kan godt lukte bittelitt svette. Også er han klar for å se på det jeg vil se på TV …

8. Lidenskap og engasjement. Jeg synes mannen min var sjukt heit da han skrek seg hes under football-VM. Svett og engasjert og deilig! Og bittelitt full.

9. Koselige ting som at han åpner dører og har et fast håndtrykk! Spør om du vil ha en kopp te eller kaffe på senga eller spiller Bakvendtland på gitar for barna dine for tiende gang.

10. Tatoveringer. Ikke sånne utstuderte hipster-tattoos, men litt sånn sjømannaktige, hardcore tattiser, gjerne tatt i et øyeblikk med svekket dømmekraft. det er nok det bad-boy-greiene som tenner meg.

11. En mann som lar være å barbere seg på tre dager, og tar på seg en dress, er aldri feil i min bok.