Gå til sidens hovedinnhold

- Forholdet var nær et sammenbrudd

Ari Behn og Märtha fryktet de ville miste hverandre.

(SIDE2:) Ari Behn forteller at forholdet til Märtha var nær et sammenbrudd, bare tre måneder etter at de ble sammen. De fryktet de ville miste hverandre siden reaksjonene var så sterke da forholdet ble offentliggjort vinteren 2001.

- Vi var redde for at vi ikke skulle få hverandre. Vi var redd forholdet var umulig. Men vi elsket hverandre, og ville vente på hverandre. Det lå i bunnen, sier Behn til VG.

Ville gifte seg etter én uke
Behn forteller at dersom Märtha ikke hadde vært prinsesse, så ville de to ha giftet seg en uke etter at de traff hverandre. Han sier at folkemeningen uttrykket så sterk bekymring og opprørthet overfor forholdet at han og Märtha var usikker på om de noen gang ville få hverandre.

Behn henviser også til alt bråket rundt den omdiskuterte Las Vegas-videoen som ble vist på TV-kanalen Metropol TV. I videoen poserer Behn sammen med to polske kvinner, hvor det kan se ut som at en av kvinnene sniffer kokain.

Dro til Sahara
For å få seg en pause fra alt oppstyret valgte Behn å dra til Sahara mens prinsessen reiste til USA. Paret var borte fra hverandre i tre uker.

- Alt rundt oss prøvde å ødelegge det vi hadde. Hadde ikke forholdet vært så betydningsfullt, ville det ha gått fyken i de ukene der, forteller han til avisen.

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis